Kayapınar’da asfaltsız yol kalmayacak

Kayapınar İlçe Belediyesince, ilçe sınırları içerisinde başlatılan asfalt çalışmaları sürüyor. Nisan ayında başlatılan çalışmalarda şimdiye kadar 50 kilometrelik yol asfaltlandı. İlçede, yılsonuna kadar ilçede 82 kilometrelik yol asfaltlanması planlanıyor.

Haberler 19.10.2017 - 08:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar ilçesinde asfaltlanmayan cadde ve sokak brakmama hedefi ile çalmalarna balayan Kayapnar Belediyesinin, asfalt çalmalar tüm hzyla devam ediyor. 2017 ylnda, 82 kilometrelik yolu asfaltlayacak olan Kayapnar Belediyesi, yeni açlan imar yollar ve daha önce kullanlamaz halde olan cadde ve sokaklarda yol yapm çalmalarna aralksz devam ediyor.

LçEDEK ASFALT

Kaymakam ve Belediye Bakan Vekilimiz Balc, devam eden çalmalarnn tamamlanmasyla yol, kaldrm ve altyap sorunlarnn büyük bir ksmnn giderilmi olacan ancak belediyecilik hizmetlerini yalnzca altyap yatrmlar olarak planlamadklarn belirtti. lçenin salk, eitim, sosyal, sportif, kültürel yatrmlara ihtiyaç duyduunu anlatan Balc, bu kapsamda 2018 ylnn, devam edecek altyap yatrmlar ile birlikte, Kayapnarl vatandalarmzn hayat standartlarnda önemli deiiklikler yaratacak birçok önemli projenin hayata geçirilecei bir yl olacan ifade etti. Kayapnar ilçesini bölge il ve ilçelerine örnek tekil edecek bir yaam merkezine dönütürmeyi hedeflediklerini dile getiren Balc, ilçede yaplan çalmalarda emei geçen tüm çalanlara teekkür ettiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git