Kaymakam Beşikci'den OSB'ye ziyaret

Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Organize Sanayi Bölgesini gezerek incelemelerde bulundu.

Haberler 12.03.2020 - 11:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesi Kaymakam ve lçe Belediye Bakanvekili Murat Beikci, ilçe snrlar içerisinde yer alan ve on binlerce kiiyi istihdam eden Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Beraberindeki bakan yardmclar ile birlikte ziyarette Kaymakam Beikci, fabrika sahipleri ve içilerle sohbet etti. Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda kadn çalanlarn olmasnn sevindirici bir gelime olduunun altn çizen Kaymakam Beikci, fabrika sahiplerinin kadnlara pozitif ayrmclk yapmalarn önerdi. Kadn içilerle toplu fotoraf çektiren Kaymakam Beikci, daha sonra dier fabrikalar da ziyaret ederek, yatrmclarla da görütü. Yatrmclardan fabrikalarn durumu ve potansiyeli hakknda bilgi alan Kaymakam Beikci, Organize Sanayi Bölgesindeki yatrmclara belediyeyi ilgilendiren konulardaki talep ve gereksinimleri dorultusunda destek olacaklarn söyledi.

ORGANZE SANAY BÖLGES BR EHRN BEL KEMDR

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Organize Sanayi Bölgelerinin bir ehrin bel kemii olduunu söyledi. Kaymakam Beikci, ehrin geliip kalknmas için Organize Sanayi Bölgesinin güçlü olmas gerekmektedir. Son 15 ylda ülkemiz de her alanda olduu gibi ar sanayide de önemli yatrmlar gerçekletirildi. Burada siyasi iktidarn pay çok büyük. Bizler kentimizde hizmet veren, halkmza fayda salayan tüm kurum ve kurulularla her frsatta irtibat halinde olarak bizi ilgilendiren konularda destekleyeceiz. Fabrikalarmza da talepleri dorultusunda ayn destei vereceiz. Bundan sonra üzerimize düen her konuda gerekeni yapmaya hazrz. Yeter ki insanlarmza yeni i ve a imkanlar oluturulsun dedi.

Ana Sayfaya Git