Kesintisiz icraat dönemi olmalı!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: “Seçimsiz geçecek dönemi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz”

Haberler 06.04.2019 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TOBB Bakan Rifat Hisarcklolu, imdi, önümüzdeki 4.5 yllk seçimsiz dönemi, yapsal sorunlarmza kalc çözümler getirmek için önemli bir frsat olarak görüyoruz. Zira ekonomide atlacak çok adm, yaplacak daha çok iimiz var. Bu dönemi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz dedi.

CRAAT DÖNEMNE GEçMELYZ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlii (TOBB) Bakan Rifat Hisarcklolu, Ticaret Bakanl stiare Kurulu Deerlendirme Toplantsnda yapt konumada Türkiyede seçimsiz geçecek 4.5 yln kesintisiz bir icraat dönemine çevrilmesi gerektiini söyledi.

Hisarcklolu, bu gibi istiare toplantlarnn i dünyas açsndan büyük önem tadn vurgulayarak, Türk i dünyas örgütleri olarak Bakanmz ile bu yeni atlm dönemini istiare etmek için bir araya geldik. Bu istiare süreci bizler için çok önemli. çünkü üyelerimizin sorunlarn hem devletimiz ile hem de bir birimizle istiare edebiliyoruz. Ortak sorunlarmza ortak çözümler bulabiliyoruz dedi.

craat ve reform alanlarn tabanla üyelerimizle birlikte belirliyoruz diyen Hisarcklolu, imdi, önümüzdeki 4.5 yllk seçimsiz dönemi, yapsal sorunlarmza kalc çözümler getirmek için önemli bir frsat olarak görüyoruz. Zira ekonomide atlacak çok adm, yaplacak daha çok iimiz var. Bu dönemi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. Hazine-Maliye Bakanmz Berat Albayrak tarafndan da önümüzdeki hafta ekonomide yeni bir yol haritas açklanmas bekleniyor diye konutu.

Hisarcklolu, bu yol haritasyla birlikte, kamu maliyesinde disiplinli duruun sürmesi, d kaynak ihtiyacnn azaltlmaya devam edilmesi, özel sektörümüzün rekabet gücünü artracak tedbirlerin devreye alnmas, Türkiyeye ve ekonomiye olan güveni artracann altn çizdi.

Ana Sayfaya Git