Kırsala yeni yollar!

Kırsalda yeni yol hizmetleri devam ediyor

Haberler 26.05.2022 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi, 2022 ylnn ilk 5 aynda krsal yerleim yerlerine 66 kilometre yeni yol kazandrd. Hava artlarnn düzelmesinden sonra yeni yaplamann arttn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Vatandalarmz artan ihtiyaçlarna göre hizmet talebinde bulunuyor. Biz de zaman kaybetmeden yerine getiriyoruz dedi.

KIRSALDA YEN YOL HZMETLER DEVAM EDYOR

Balar Belediyesi, çounluu Karacada bölgesinde yer alan krsal yerleim yerlerine yönelik yeni yol yapma ve yol onarm çalmalarn sürdürüyor. 2019, 2020 ve 2021 yllarnda bu alanda hizmet seferberlii gerçekletiren Fen leri Müdürlüü ekipleri, 2022 ylnda da ilk 5 ayda önemli bir aama katetti. Son olarak Krknck, Olakl ve çiçekliyurt Mahallelerinde vatandalar tarafndan yaplan yeni yaplarn bulunduu bölgelere yeni yol kazandran ekiplerin Gömmeta Mahallesindeki çalmalar ise devam ediyor. 4 mahalleye 6.5 kilometre yeni yol kazandrlmasyla beraber 5 aydaki oran 66 kilometreyi buldu.

HALKIMIZA HZMET ETMEY NASP EDEN RABBME HAMD EDYORUM

Krsal yerleim yerlerinde yaplamann dönemsel olarak arttn, vatandalarn ev ve barnak gibi yaam alanlar ina ettiini kaydeden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, gelien ihtiyaç ve taleplere göre gerekli çalmalar gerçekletirdiklerini söyledi. Bakan Beyolu, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann bizim için yol haritas ve referans olan yerel yönetimlerdeki hizmet anlay dorultusunda hareket ederek geçen üç ylda krsalda çok önemli hizmet hamlelerine imza attk. Bu yl kaldmz yerde ayn kararllkla devam ediyoruz. Vatandalarmzn hizmet talebini emir olarak telakki ediyoruz. Kymetli halkmza hizmetkar olmay nasip ettii için Rabbimize sonsuz hamd ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git