Kırsalın içme suyu çözüldü

DİSKİ kırsal mahallelerdeki içme suyu sorunlarını anında çözüyor

Haberler 12.11.2020 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DSK) Genel Müdürlüü, krsal mahallelerdeki vatandalarn içme suyunun kesintisiz ve düzenli olarak salanmas için 2020 yl içerisinde içme suyu kuyularnda 30 adet pompa ve 25 adet Enerji Nakil Hatt (ENH) çalmas yapt.

DSK Genel Müdürlüü, kent geneli içme suyu kuyularna ait pompa, ENH, trafo temini ve montaj ii kapsamnda krsal mahallelerde vatandaa içme suyunun kesintisiz ve düzenli olarak salanmas adna içme suyu kuyularnda 2020 yl içerisinde 30 adet pompa ve 25 adet enerji nakil hatt çalmas yapt.

çME SUYU SORUNU

Yatrmlarn belirli bir plan dahilinde ve vatandan öncelikli ihtiyaçlar çerçevesinde yapldn belirten Diski Genel Müdürü Mehmet Frat Tuti, l merkezimizde ve tüm ilçelerimizde sorumluluk alanmzda olan bin 47 mahallemizde deerli hemerilerimizin içme suyuna en kaliteli ve salkl bir ekilde ulamas için DSK olarak büyük bir gayret ve sorumlulukla çalmalarmz gerçekletiriyoruz. Amacmz deerli hemerilerimizin hizmetlerimizde en iyi ekilde yararlanmasdr dedi.

DSK Genel Müdürlüünün vatandalardan gelen talepleri ön plana alarak oluturduu yllk yapm, bakm ve onarm çalmalarna 2021 yl için hazrlklarn sürdürdüünü açklayan Tuti, vatandalarn temiz, salkl ve kesintisiz suya ulamas en büyük hedeflerinin olduunu ifade etti.

Ana Sayfaya Git