KOBİ’lerin dijital dönüşümü için iş birliği

KOBİ’lerin dijital dönüşümlerine liderlik etmek ve küresel rekabette avantaj elde etmelerini sağlamak için İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Türk Telekom iş birliği yaptı. Bu kapsamda, KOBİ’lerin Dijitalleştirilmesi İçin Eşleşme Projesi’nin önemli bir aşaması olan dijitalkobim.org platformunun stratejik ortağı Türk Telekom oldu.

Haberler 23.04.2021 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Telekom ve stanbul Ticaret Odas (TO) KOBlerin teknolojinin sunduu imkanlardan faydalanarak, rekabette öne çkmalar amacyla önemli bir i birliine imza att. Türkiye-AB Diyalou Program kapsamnda hibe almaya hak kazanan ve TO koordinatörlüü ile Paris Ticaret ve Sanayi Odas ortaklnda yürütülen KOBlerin Dijitalletirilmesi çin Eleme Projesinin önemli bir aamas olan dijitalkobim.org platformunun stratejik orta Türk Telekom oldu.

430 BN ÜYENN DJTAL DÖNÜÜM HTYAçLARI KARILANACAK

irket tarafndan yaplan açklamada, dijitalkobim.org web sayfas üzerinden yürütülen proje ile güvenilir ve kapsaml kurumsal yaklamla, stanbuldaki 430 bin üyenin dijital dönüüm ihtiyaçlarnn karlanmas hedefleniyor. Platform, imalat ve hizmet sektörlerindeki KOBlere 9 farkl dönüüm alannda eitim ve danmanlk gibi hizmetleri sunarak, iletmelerin dijital dönüümlerini kolaylatrmay amaçlyor. Yaplan i birliiyle Türk Telekom, iletmelere dijital dönüümlerini kolaylatracak ürün, hizmet ve çözümlerini sunacak. Türk Telekom, ayrca uluslararas ekonomi ve rekabet koullarnda fayda salayacak içerik, sunum ve eitimleriyle KOBleri destekleyecek denildi.

PROJE LE KOBLERMZN NOVASYON YETENEKLERN ARTIRMAYI HEDEFLYORUZ

TO Bakan ekib Avdagiç, KOBlerin dijital dönüümün kalbinde yer aldklarn söyledi. Dijitallemenin giriimcilerimize heyecan ve cesaret verdiini belirten Avdagiç, Ekonomimizin ve toplumumuzun yaam kayna olan KOBler, güçlü siber korumadan online tedarik yönetimi ve müteri taleplerine online yant verilmesini kadar birçok mücadele ile kar karya. Dünya üzerinde ekonomiler, toplumlar, hükümetler dijitalleiyor. KOBlerimiz verimliliklerini artrmak, yeni i imkanlar oluturmak için dijitalleme imkann kullanyorlar. Dijital KOBm projemizi dijital ekonomide Türk KOBlerinin rekabet gücünü artrmak için önemli görüyoruz. Proje ile KOBlerimizin dijital potansiyellerini ve inovasyon yeteneklerini artrmay hedefliyoruz dedi. Ekonomimizin yeni enerjisi dijital teknolojiler, bu enerji kaynann hücreleri ise KOBlerdir diyen Avdagiç, Türk Telekomun TOnun Dijital KOBm inisiyatifine stratejik ortak olmasndan dolay büyük memnuniyet duyduklarn kaydetti.

KOBLERN DÖNÜMES ÜLKEMZ DÖNÜTÜRECEK

Türk Telekom CEOsu Ümit Önal ise, Türkiyenin geleceini ina etmek ve ülkemizin dijitallemesi için var gücümüzle çalmaya devam ediyoruz. Türkiyede KOBler, ekonomik ve sosyal kalknmamzn temel tan oluturuyor. Biz de ülkemiz için çok büyük bir potansiyel oluturduuna inandmz esnaf ve KOBlerimize daha verimli çalmalar ve uluslararas pazarlara açlmalar için oldukça kapsaml bir teknoloji

destei salyor, dijitalleme süreçlerinde de kendimizi KOBlere en yakn çözüm orta olarak konumlandryoruz. Mobilden sabit internete, bulut hizmetlerinden veri merkezine kadar çeitli ürün, hizmet ve servislerimizle her zaman iletmelerin yannda yer alyoruz. Bu hizmetlerimize bir yenisini daha eklemi olmaktan gurur duyuyoruz. çünkü, Türkiyenin dijital dönüümü, KOBlerin dönüümünden geçiyor dedi.

Ana Sayfaya Git