KOSGEB’de devir teslim

KOSGEB Diyarbakır Müdürlüğünde devir teslim yapıldı. KOSGEB Diyarbakır Müdürlüğünde 2010 yılından beri İl Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Fidan görevini yeni müdür Hasan Solmaza’a devretti.

Haberler 18.11.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KOSGEB Diyarbakr Müdürü Mehmet Fidan Batmana atand. Uzun yllardr Diyarbakra hizmet ettiklerini ve bu hizmetlerine Batmanda devam edeceklerini belirten Fidan, KOSGEB olarak, ekonomik ve sosyal bakmdan böylesine hayati ilevleri yerine getiren bu iletmelerimizin üretim kalite ve kapasitelerinin, ihracatlarnn ve oluturulan katma deerdeki paylarnn arttrlmas, bölgesel ve yerel kalknmaya katklarnn da en üst düzeye yükseltilmesi için güçlü ibirlikleriyle destek ve hizmetler sunmann gayreti içerisinde olduklarn söyledi. Fidan, Solmazn yeni görevinin hem kendisine hem de Diyarbakra hayrl uurlu olmasn diliyorum dedi.

GÖREV DEVR

KOSGEB Diyarbakr l Müdürlüüne atanan Hasan Solmaz ise katma deerli üretimi özendirecek ve firmalarn kapasite kullanmlarn artracak bir anlayla hareket ettiklerini belirterek, KOSGEB olarak destek programlarn icra ederken özellikle KOBlerimizi büyük firmalarla entegre ederek programlar yürüteceiz. KOBlere öncelikle firma, proje ve sektör bazl destekler vermeye çalacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git