KOSGEB’E yeni yol, Adli Tıp Kurumu’na asfaltlama

Ak Partili Bağlar Belediyesi, uzun yıllardır şikayet konusu olan Şanlıurfa yolu üzerinde “Kosbeg bölgesi“ olarak bilinen alana yeni yol kazandırarak ulaşım sorununu çözdü. Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla Adli Tıp Kurumu’na giden yolda ise asfaltlama çalışması gerçekleştirilerek yol modern bir görüntüye kavuşturuldu.

Haberler 09.12.2020 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ak Partili Balar Belediyesi, k mevsiminin yaanmaya baland bu günlerde iki önemli bölgenin daha ulam sorununu çözerek vatandalar rahatlatt. anlurfa yolu üzerinde Kosbeg Yolu Bölgesi olarak bilinen yerleim yerinin yol sorunu Fen leri Müdürlüü ekiplerinin hummal çalmasyla çözüme kavuturuldu. 20 metre genilik ve 1500 metre uzunluundaki çalma sonunda yol ulama açld. Vatandalar, yaplan hizmeti anlaml bulduklarn dile getirerek Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

ADL TIP KAMPÜSÜNE ASFALTLAMA HZMET

Uzun yllardr hizmet alamayan cadde ve sokaklarn yan sra bir çok kamu kurumuna ait alanlar da asfaltlayarak takdir toplayan Balar Belediyesi, kendi üretimi olan scak asfalt ile Adli Tp Kurumuna ait kampüsü ve yolu da asfaltlayarak ulama elverili hale getirdi.

Daha önce kötü bir manzara ile karlatklarn belirten Adli Tp Kurumu yetkilileri, ksa sürede sorunu çözen Balar Belediye Bakan Beyoluna teekkür etti. Bakan Beyolu ise topluma hizmet veren kurum ve kurulularn rahat ortamda çalmas ve vatandalarn buralara huzurlu koullarda ulamas için bu hizmetleri yaptklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git