KOSGEB’in KOBİ’lere destek projesi başvuruları 2 Mayıs’ta sona eriyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGRB) KOBİ’lere işletme başına 300 bin lirası geri ödemesiz, 700 bin lirası teminat karşılığı geri ödemeli olmak üzere toplam 1 milyon liraya kadar destek sağladığı “İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme” projesine son başvurular 2 Mayıs’ta sona eriyor.

Haberler 20.04.2019 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KOSGEBin sanayide dijitallemeyi desteklemeye yönelik yeni hibe ve kredi desteinin, hem teknoloji irketleri hem de sürdürülebilirliini ve rekabet gücünü artrmak isteyen KOBler için önemli avantajlar sunduu belirtilirken, 1 milyon liraya kadar destek verilecek proje çarsnda yerli teknoloji kullanmnn, projelerin deerlendirme sürecinde olumlu yönde dikkate alnaca vurgulanyor.

YERL TEKNOLOJ KULLANIMI AVANTAJ

Yerli teknoloji gelitiricileriyle sanayi sektörü arasnda etkileim oluturmay hedefleyen proje çars kapsamnda dijital dönüümlerinde yerli teknolojilerden yararlananlarn destek ödemelerinde ve deerlendirme süreçlerinde avantajl olaca belirtiliyor.

çarda, alt dijital teknolojinin üretim ve ilikili i süreçlerine adapte edilmesinin destek kapsamnda deerlendirileceine dikkat çekiliyor. Desteklerden yararlanmak isteyenler için Büyük Verinin Analitik Yöntemlerle lenmesi ve malat Sanayiinde Kullanm bal altnda Logonun Logo Mind Insight Analitii çözümü kullanlabiliyor.

YERL MÜHENDSLERN GELTRD ANALT çÖZÜMÜMÜZ KOBLERN HZMETNDE

Logo Yazlm Kanal ve Sat Operasyonlarndan Sorumlu cra Kurulu Üyesi Akn Sertcan, konuya ilikin u deerlendirmeyi yapt:

Veri günümüzde iletmelerin elindeki en önemli deerlerden biri. Zaman ve nitelikli bilgi ekseninde yaanan youn rekabetin galibi olmak ancak verinin doru ilenmesiyle mümkün. letmeler için bu anlamda i analitii çözümleri çok önemli. Bu konunun KOSGEBin KOBlerin dijitallemesini destekleyen proje çarsnda öncelik verdii konular arasnda yer almas da bunun iaretlerinden biri. Bu çarnn dier bir önemli yan ise proje seçim aamasnda yerli teknoloji kullanmn bir avantaj olarak konumlandrmas. 35 yldr iletmelerin verimlilii ve karlln artrma hedefiyle yerli mühendisler tarafndan kurumsal yazlmlar gelitiren Logo Yazlm olarak i analitii çözümümüz Logo Mind Insight ile tüm KOBlerin hizmetindeyiz. Dijital dönüüm süreçlerinde veriyi bilgiye dönütürerek stratejik, operasyonel ve taktiksel kararlar hzl ve doru ekilde almak isteyen tüm iletmelere bu süreçte destek salamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Ana Sayfaya Git