Köy yolları onarılıyor!

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç’in talimatıyla kırsal mahallelerde yapılan hizmetler vatandaşların takdirini topluyor.

Haberler 17.02.2018 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesi Fen leri Müdürlüünce yaplan hizmetlerle krsal mahalleler kalknrken, balatlan çalmalar ise aralksz sürüyor. çalmalar kapsamnda tamamlanan, Kaml- Misket, Karapar, Yenice - Kou ve Doruk - Selamet krsal mahaller arasnda yaplan stabilize yol çalmalar ile krsal mahalle sakinlerinden Bismil Belediyesine tam puan verildi. Köy içi yollar ve krsal mahalle ulamna önem veren Bismil Belediyesi krsal mahallelerde devam eden köy yollar ve köy içi yol yapm çalmalarn yaklaan bahar aylar öncesi hzlandrd. Bismil ilçe merkezine uzakta bulunan Misket, Yukar Darl, Kök, mahallesine çkartma yapan Bismil Belediyesi Fen leri Müdürlüüne bal ekipler köy içi yol yapm çalmalarn yerinde inceleyip mahalle sakinleriyle fikir alveriinde bulundu.

Mahalleli çalmalardan memnun

Köy içi yol çalmalarnn yapld alanda açklamalarda bulunan Baören Mahalle Muhtar Hasan Gültekin Bismil Belediye Bakan Turgay Gülençe teekkürlerini iletti. Gültekin, Belediye Bakanmz Turgay Gülençe mahalle sakinlerim adna minnettarlm iletiyorum. Hem köy içi yollar hem de çevre düzenlemesi çalmalar devam ediyor. çocuklarmz okullarna çamurlu yollardan gitmeyecek. Araçlarmz çamura saplanmayacak. Rahat ve skntsz bir bahar geçireceiz. Allah belediye bakanmzdan ve tüm belediye çalanlarndan raz olsun dedi.

Ne söz verdiysek yerine getiriyoruz

Bismil Belediye Bakan Turgay Gülenç yapt açklamada; ne söz verdiyse yerine getirmeye çaltklarn söyledi. Bakan Gülenç, Halkmzn istekleri dorultusunda çalmalarmz devam ediyor. Belediye olarak snrlarmz içerisindeki tüm mahallelerde bu çalmalar aralksz bir ekilde sürdürmeye devam edeceiz. Belirli çalma periyotlar içerisinde dier tüm krsal mahallelere de ayn hizmeti götürmeye devam edeceiz. Bütün planlarmz programlarmz bu dorultuda gerçekletiriyoruz. Bismil Belediyesi olarak hummal bir çalma dönemine girmi bulunmaktayz. Fen leri müdürlüünün de devreye girmesiyle hem mahalle muhtarlarmz hem de mahalle sakinlerimizle koordineli bir ekilde çalarak hizmetin gitmedii hiçbir yer brakmayacaz. nallah bu çalmalarmz ksa sürede bitirerek daha güzel, daha yaanlabilir bir Bismille kavumu oluruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git