Kredi bu yıl ödenecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) 50 bin liralık "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği"ne başvurup programdan yararlanma hakkını elde edenlere ödemelerin, 2016 yılı bitmeden yapılacağını bildirdi.

Haberler 22.12.2016 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özlü, KOSGEBin 50 bin liralk Sfr Faizli letme Kredisi Faiz Desteine ilikin yazl açklama yapt.

Bavurular bugün 23.59da sona erecek destek programna çok youn talep geldiine dikkati çeken Özlü, bavuru süresinin uzatlmayacan, ancak yeni kayt ve güncelleme yaplabileceini belirtti.

DESTEK BU YIL ALINACAK

Özlü, 50 bin liralk destee bavurup, programdan yararlanma hakkn elde edenlere, ödemelerin 2016 yl bitmeden yaplacan ifade etti. Ödemelerin, Akbank, Denizbank, Garanti Bankas, Halk Bank, Bankas, Finans Bank, Vakfbank ve Yap Kredi Bankas ile Kredi Garanti Fonu araclyla yaplacan bildiren Özlü, unlar kaydetti:

50 bin liralk Sfr Faizli letme Kredisi Faiz Desteini almaya hak kazananlara, ödemeleri belirtilen bankalar araclyla 2016 bütçesinden yaplacak. Yani KOBlerimiz yl bitmeden 50 bin liralk desteklerini alabilecekler. Destek programna bavuramayan ya da bavurup yararlanma hakkn elde edemeyenler de üzülmesin, 2017 yl bütçesinden KOBlerimize yönelik benzer bir uygulama yaplacak.

Ana Sayfaya Git