Maden sahaları ihale edilecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), Aydın ve İzmir illerinde yer alan 4. grup maden sahasını uç ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartıyla ihale edecek.

Haberler 18.01.2020 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konuya ilikin karar, Resmi Gazetete yaymland.

Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanl MAPEG, uç ürün olarak feldispat ve kuvars üretimine yönelik tesis kurulmas artyla Aydn ve zmir illerinde yer alan 4. grup maden sahas için ihaleye çkacak.

Sahann ihalesi 24 ubatta gerçekletirilecek. Sahaya ait bilgiler ihale ilannn yaynland tarihten ihale gününe kadar MAPEGin internet sitesinde ilan edilecek. Bavurular, ihalenin yaplaca tarihte saat 13.30-14.00 arasnda ihale komisyonuna dorudan teslim edilecek.

MADEN SAHALARI HALEYE çIKIYOR

Buna ek olarak toplam 74 maden sahasnn 52si bir grup, 22si ikinci bir grup olmak üzere ihale edilerek aramalara açlacak. Bu sahalar için ihale tarihleri, MAPEGin internet sitesinden ilan edilecek.

MAPEGin daha önce ihaleye açt fakat bavuru yaplmayan 305 maden sahas ise ikinci defa ihale edilecek. Sahalara ait bilgiler 28 ubat ile 30 Mart tarihleri arasnda duyurulacak.

Söz konusu sahalarn ihaleleri 2 Nisanda gerçekletirilecek ve sadece dorudan yaplan bavurular kabul edilecek.

Ana Sayfaya Git