Mardin'in girişi renkleniyor

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'ın talimatları doğrultusunda, şehir girişlerindeki alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Haberler 13.02.2020 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDN-Mardin Büyükehir Belediyesi Fen leri Daire Bakanl, ehrin girilerini daha modern hale getirmek amacyla balatm olduu çalmalara devam ediyor. Yol Boyu Aaçlandrma Projesi kapsamnda dikilen binlerce fidann ardndan Midyat ve Diyarbakr yollarnda balatlan orta refüj ve klandrma çalmalar tamamland. ehir girilerinin daha güzel olmas adna balatlan çalmalar çimlendirme ve çiçeklendirme ile devam edecek.

çEVRE DÜZENLEMES

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, ehir girilerinin daha güzel ve modern bir hale getirmek için çalmalar yürüttüklerini belirtti. Büyükehir Belediye çalmalarnn sadece alt yap ile olumadna deinen Vali Yaman, ehir sadece alt yap ile olumuyor. ehirde yapm olduunuz yollarn güzellemesi de gerekiyor. Büyükehir Belediyesi olarak Midyat, Diyarbakr, Nusaybin ve Kzltepe yollarndaki çalmalarmz tamamladk. Yeillendirme, çimlendirme, çiçeklendirme ve klandrlma çalmalarmz devam ediyor. Midyat, Nusaybin ve Kzltepe yollar üzerindeki çalmalarmz daha önce bitirmitik. imdide Diyarbakr yolu üzerindeki çalmalarmz devam ettiriyoruz. lçelerde de Büyükehir Belediyesine ait yollarda çalmalarmz devam ediyor. Vatandalarn daha konforlu seyahat edecek her türlü tedbirleri alyoruz ve almaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git