Meydan işgaline son verilecek?

Sason Meydanı kahvehanecilerin işgalinden kurtarılacak

Haberler 14.07.2018 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Sason ilçesinde kahvehaneciler tarafndan sandalye koyularak igal edilen ilçe meydan yaplacak olan yeni düzenlemelerle kadnlarn da oturabilecei modern bir alan haline getirmesi için çalmalar balatld.

lçe Kaymakamlnda meydan sorununun çözümüne ilikin düzenlenen toplantya katlan Kaymakam Ökke Beyaz, Belediye Bakan Cuma Uçar, Jandarma Asayi Bölük Komutan Ylmaz Güngör, lçe Emniyet Amiri Kerim Türedi ile ilçe esnaf meydann kahvehanelerin igalin kapatmas ve ilçedeki herkesin huzur içinde kullanlabilecei bir hale getirmesine kara verdi.

GALLER SON BULACAK.

Kaymakam Ökke Beyaz, Toplantda meydan ve çevresinde son 5 yl içerisinde asayi olaylarnn artt, bunun en önemli sebebinin meydan çevresindeki kahvehaneler dolaysyla insanlarn toplanma yeri olduu ve olaylarn daha da büyüdüü bu yüzden 30 günlük süre verilerek meydan ve çevresinin boaltlp yeni güzel modern bir meydan haline getirilmesi, kötü görüntünün engellenmesi karar alnmtr. Bayanlarn meydan ve çevresine daha fazla gelebilmelerini salamak amacyla Kadn Soka projesinin hayata geçirilerek sadece bayanlarn girip özgürce dolaabilecekleri bir alann belediye tarafndan belirlenmesi gerekli mali destein belediye ve kaymakamlkça salanmas kararlatrlmtr dedi.

Ana Sayfaya Git