MHP'nin "askıda ekmek" projesi

MHP Diyarbakır İl Kadın Kolları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı "askıda ekmek" projesi kapsamında fırın ziyareti yaptı.

Haberler 03.08.2018 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP l Kadn Kollar öncülüünde toplanan bir grup, MHP Genel Bakan Bahçelinin balatt askda akmek projesinin uygulanmas noktasnda Sur ilçesinde bir frnda açklama yapt.

Arzu Avcl, kadn kolar adna yapt açklamada, ihtiyaç sahiplerine katk salamak amacyla balatlan kampanyaya tüm Diyarbakr halkn davet etti.

Ekmek alan her vatandan, ihtiyaç sahipleri için bir ekmek paras daha ödeyip bunu askda ekmek olarak brakmasn isteyen Avcl, unlar söyledi:

Parti olarak tüm illerde balattmz askda ekmek projesi Diyarbakrda tam hzyla devam edecektir. Amacmz ihtiyaç sahibi olan insanlara katk salayabilmektir. Bir Ekmek Kendimize Bir Ekmek Askya diyerek bütün herkesin bu projeye destek vermesini istiyoruz.

Grup, açklamann ardndan Hazreti Süleyman Camisini ziyaret ederek Hakkarinin Yüksekova ilçesinde, PKKl teröristlerin yola tuzaklad patlaycnn sivil aracn geçii srasnda infilak ettirilmesi sonucu ehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylk bebei Mustafa Bedirhan Karakayann ruhuna dua etti.

Ana Sayfaya Git