Milyonlarca memura müjde! Anlaşma sağlandı...

PTT ile Memur-Sen Konfederasyonunun iş birliğiyle memurlara yaptıkları harcamalarda indirim sağlayacak, para ve puan toplamalarına imkan verecek "Motif Kart" hayata geçirildi. Farklı sektör ve hizmetlerdeki 4 bine yakın iş yerini kapsayan kart, şubat itibarıyla kullanılmaya başlanacak.

Haberler 12.01.2018 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son yllarda örgütlenme çalmalarna arlk vererek 1 milyon üyeye ulaan Memur-Sen, üyelerinin sosyal ve mali haklarn gelitirmenin yannda farkl imkanlar salamak yönünde de admlar atyor.

Bu kapsamda faaliyetleri arasnda bankaclk da bulunan PTT ile i birliine giden konfederasyon, memurlara yaptklar harcamalarda indirim salayacak, para ve puan toplamalarna imkan verecek Motif Kart hayata geçirdi.

PTTNN SALADII BÜTÜN AVANTAJLARA SAHP

Memur-Sen Genel Bakan Yardmcs Hac Bayram Tonbul, 4 yl önce hedefleri arasnda Memur-Sen Kurucu Genel Bakan Mehmet Akif nann adna bir vakf kurulmas ile memurlara avantaj salayan Motif Kart projesini balatlmas bulunduunu söyledi.

Hamamönündeki Mehmet Akif nan Vakfnn açln geçen hafta yaptklarn anmsatan Tonbul, Motif Kartn hayata geçirilmesi için de PTT ile protokol imzaladklarn bildirdi.

Motif Kartn PTTnin salad bütün avantajlarn yannda üye i yerinin sunduu imkanlar da kapsadn bildiren Tonbul, unlar kaydetti:

Farkl sektör ve hizmetlerdeki 4 bine yakn i yeri u an Motif Kartn bünyesinde. Kartn kullanlmaya balanmasyla ksa sürede i yeri saysnn daha da artacan düünüyoruz. Kart, temel olarak kullanclarna yaptklar harcamalarda indirim salayacak, para ve puan verecek. Memur-Senin 1 milyon üyesi ve aileleri düünüldüünde Motif Kart, gerek kullanc potansiyeli gerekse de kapsad i yeri says bakmndan dünyann en deerli avantaj salayan kartlarndan biri olacak.

Tonbul, Motif Kartn ubat itibaryla kullanlmaya balanacan bildirerek, kartn sadece Memur-Sen üyeleri ile ailelerine verileceini belirtti.

Ana Sayfaya Git