MMG'da Çelebi dönemi!

MMG Diyarbakır Şubesinde 4. Olağan Genel Kurul yapıldı. Yusuf Çelebi Başkanlığa seçildi.

Haberler 20.02.2019 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mimar Mühendisler Grubu (MMG) Diyarbakr ubesinde yaplan 4. Olaan Genel Kurulda Yusuf çelebi bakanla seçildi.

Tarm ve Orman l Müdürlüü seminer salonunda yaplan kongrede faaliyet raporunun okunmasnn ardndan tek liste ile gerçekletirilen seçimde oy birlii ile 6 kiilik yeni yönetim kurulu belirlendi. Yaplan oylamada Yusuf çelebi ube bakanlna seçildi.

Kurulda konuan MMG Genel Bakan Osman Balta, Diyarbakrn kendileri için önemli bir ehir olduunu söyledi.

Balta, öyle konutu:

Belirlediimiz hedeflere ulaabilmek için bir seferberlik havas içinde çok çalmamz lazm. Bu noktada bizlere çok daha fazla sorumluluk düüyor. Biz MMG olarak bunun gayreti içindeyiz.

MMG Diyarbakr ube Bakan seçilen Yusuf çelebi de önceki dönemde bakan Mesut Ika ve yönetimine yapm olduklar çalmalar için teekkür etti.

çELEB BAKANLA SEçLD

çelebi, nsan haklarna ve çevreye saygl, toplumun milli, manevi ve kültürel deerlerine sahip çkan, bilgi ve eitimin üstünlüüne inanan, giriimcilik ve inovasyona önem veren, sürekli yenilik ve geliime açk, toplam kalitenin bilincinde ve milletin hizmetinde topyekun hareket edeceiz. MMG Diyarbakr ubesi saydm vizyon çerçevesinde çalmalara devam edecektir. eklinde konutu.

çelebi, arkadalarndan aldklar zengin tecrübe ve birikimle hizmet bayran daha da yukarya tamak için var güçleriyle çalacaklarn dile getirdi.

Kurula, MMG Genel Merkezinden Kadem Eki, Hasan Sezgin, Osman Ar ve Ali Rza Arslan ile Karacada Kalknma Ajans Genel Sekreteri Hasan Maral, DÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Prof. Dr. Abdullah Toprak, MÜSAD Diyarbakr ubesi Bakan Mehmet Bakr Eza, TÜMSAD Diyarbakr ube Bakan Recep Dakak ve sivil toplum kurulularnn temsilcileri katld.

Ana Sayfaya Git