Muradiye muradına kavuşuyor

Bağlar Belediyesi, ilçenin eski yerleşim yerleri arasında yer alan Muradiye Mahallesinde yapısı bozulan kaldırımları ve sokakları yenileyerek yaya geçişleri için elverişli hale getirdi.

Haberler 22.11.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, eski Balar bölgesinde bulunan yerleim yerlerinde vatandalarn k döneminde sknt yaamamas için önlemler almaya devam ediyor.

MURADYE MAHALLES

Yaps bozulan kaldrmlar yenilenerek sokaklar ulam ve yaya kullanmlar için salkl hale getiriliyor. Muradiye ve 5 Nisan mahallelerinde bozulan kaldrm talar yenilendi, sokaklarn üst yaps yaplan çalmalarla elverili hale getirildi.

Muradiye Mahalle Muhtar Dilek Demir, hizmetle ilgili taleplerinin zamannda yerine getirildiini belirterek Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun vatandalarla kurduu scak iletiimin güven oluturduunu söyledi.

HZMET GÖRMEYE BALADI

Demir, Bugüne kadar halkmzn hizmeti ve huzuru için ne talep ettiysek belediyemiz yerine getirdi. Kentsel dönüüm program srasnda Valimiz Münir Karaloluna da ifade ettim. Biz hem valimizden hem belediye bakanmzdan çok memnunuz. Hüseyin bakan mütevazi kiilii ve çalkanlyla halkn takdirini ve güvenini kazanm durumda. Hemen her gün sokaklarda ve evlerde halkn arasnda, mahallem adna bu duruundan dolay kendisine teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git