"Ne yaparsa yapsınlar ekonomimize zarar veremiyorlar"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Dünyanın en çok büyüyen ülkesi olmuşuz, rekor kırmışız. Diğer taraftan ihracat ve turizmde rekor kırıyoruz. Ne yaparsa yapsınlar ekonomimize de zarar veremiyorlar." dedi.

Haberler 18.06.2018 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Sarerolu, 24 Haziranda gerçekletirilecek Cumhurbakan ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili çalmalar kapsamnda geldii Elazda Palu ilçesinde partililerle aile çay bahçesinde bir araya geldi.

Sarerolu, burada yapt konumada, 16 yldr Türkiyenin her yerindeki vatandana hak ettii ve layk olduu güzel hizmetleri sunan ve ülke için büyük hayalleri ve hedefleri olan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan için seçime kadar youn ekilde çalacaklarn söyledi.

Madur ve mazlum corafyada yer alanlar için çok çalmaya mecbur olduklarna iaret eden Sarerolu, öyle konutu:

slam aleminin temsilcisi olmu bir liderimiz var. Kudüse kar yaplan, kutsal mekanlarmza kar yaplan süreçlerde tek ses çkaran lider Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan olmutu. stanbulda slam birlii Tekilatn toplayarak mesaj vermiti. Bundan dolay rahatszlar, Erdoann gür çkan sesi, hakszla kar dimdik duruundan, Türkiyenin kalknmasndan, yerli ve milli sanayimizi gelitirmemizden rahatszlar.

- Türkiyeden rahatszlar

D güçlerin terörle mücadeledeki baardan rahatsz olduunu belirten Sarerolu, Bugün Kandilde, dün Afrin ve el-Babda zaferler yazan Türkiyeden rahatszlar. Daha çok rahatsz olmaya devam edecekler. ifadesini kulland.

Bakan Sarerolu, 15 Temmuz hain darbe giriimini anmsatarak sözlerini öyle sürdürdü:

15 Temmuzda yapamadklarn imdi tam seçim arifesinde ekonomik giriimlerle Türkiyeye yapmaya çalyorlar ama Türkiye eski Türkiye deil. Güçlü bir ekonomimiz var. Salam temellerle oluturduumuz ekonomimiz var. Eer 2000li yllarda olsaydk o geçen haftalarda döviz kurlarnda yaplan oynamalarla Allah korusun çok büyük bir krizle kar karya kalabilirdik. Bankalarmz salam, ekonomimiz yolunda, çarklarmz dönüyor. Dünyann en çok büyüyen ülkesi olmuuz, rekor krmz. Dier taraftan ihracat ve turizmde rekor kryoruz. Ne yaparsa yapsnlar ekonomimize de zarar veremiyorlar. Önlemlerimizi çok hzl bir ekilde aldk. Bu sayede döviz kurlarnda da düüü salam durumdayz.

Ana Sayfaya Git