Önce sözleşmeli sonra EYT'liler!

AK Parti Grup Başkan Vekili Akbaşoğlu, belediyelerdeki sözleşmeli personelin kadro sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından emeklilikte yaşa takılanların durumunu masaya yatıracaklarını söyledi.

Haberler 22.02.2022 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Enflasyon hesab nedeniyle tepki çeken AK Parti Grup Bakan Vekili Muhammet Emin Akbaolu, sözlerini düzeltmek için TBMMde düzenledii basn toplantsnda, EYTlilere (emeklilikte yaa taklanlar) ilikin de açklama yapt.

Sorunlarn çözümü için daha önce 5 adml bir programdan bahsettiini belirten Akbaolu, Emeklilikte Yaa Taklanlar Federasyonunun kendilerini ziyaret ettiini söyleyerek, u açklamay yapt:

Kendi taleplerini sözlü ve yazl olarak ilettiler. Bu konuyla ilgili ayrntl görüme yaptk. Daha önce 5 adm atmak suretiyle bir süreç yönetimden bahsetmitim. Asgari ücretle ie balayacaz ardndan memur ve emeklilerin durumunu ele alacaz dedik. Bunlar hayata geçirdik.

3600 EK GÖSTERGE çÖZÜLECEK

3600 ek göstergeyle ilgili görümeler balad. Bu süreç yönetimi kendi sralamas içerisinde devam ediyor. çalma Bakanl çalmalar yürütmektedir. nallah 2022 yl içerisinde nasl bir sonuç oluturduunu göreceiz.

Belediyelerde çalan bütün sözlemeli personelin kadroya geçirilmesi konusu karara balandktan sonra EYTli kardelerimizin durumunu masaya yatrmak, platform yetkililerle görümek suretiyle kamuoyuna ne yapacamz net bir ekilde ifade edeceimizi paylam olduk.

Ana Sayfaya Git