Online alışverişte kolay ve hızlı ödeme dönemi

E-ticaret alanında sunduğu gelişmiş ve çözüm odaklı servisleri ile hizmet veren iPara, yeni ürünü iPara Pass’ı hayata geçirdiğini duyurdu. iPara Pass ile online alışveriş ödemeleri kart bilgilerini tekrar girmeden hızlı, kolay ve tek tıkla güvenli bir şekilde yapılabilecek.

Haberler 30.01.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

iPara, sunduu ürün ve hizmetleri ile müterilerinin hayatn kolaylatrmaya devam edeceini açklad. iParann yeni ürünü iPara Pass i yerlerinin sadece kendi sitelerinde geçerli olan kart saklama hizmetinden farkl olarak online alverite kullanlan kredi kart bilgilerini kendi altyapsnda güvenli bir ekilde saklyor. Bilgiler online ödemede iPara sanal POS kullanan tüm üye i yerlerinde kullanlabiliyor. Böylelikle alveri tek tkla, hzl ve kolay bir ekilde tamamlanm oluyor. iPara Pass ile hzl ve güvenli bir ekilde online alveri yaplabiliyor.

POS CHAZI BEKLEMEDEN KOLAYCA ÖDEME

Yeni ürünleri iPara Pass hakknda bilgi veren iPara Genel Müdürü Burhan Eliaçk, iPara Pass ile kullanclarn, iPara sanal POS kullanan web sitelerinden kredi kart ile ödeme yaparken isterlerse kredi kart bilgilerini kayt etmelerine olanak salyoruz. Kullanclar, böylelikle iPara sanal POS kullanan bir web sitesinden bir sonraki alverilerini tek tkla gerçekletirebiliyor. Bu çalmamz ilk olarak MultiNet i birliimiz kapsamnda hayata geçirdiimiz MultiLink uygulamamz ile balattk. MultiLink ile MultiNet üye i yerlerinde kredi kart ile ödeme yapmak isteyen tüm müterilere online ödeme olana sunuyoruz. Restoranlar müterilerine SMS ile gönderecekleri link üzerinden kart bilgileri ile online ödeme yapma imkan verebiliyor. Böylelikle restoran kendi web sitesi olmasa da online ödeme alabiliyor. Müteriler ise POS cihaz beklemeden kolayca ödemelerini yapabiliyor ve kartlarn sonradan ödemek üzere iPara Pass özellii ile saklayabiliyorlar dedi.

Eliaçk, lk etapta MultiNet üye i yerleri ile balattmz hizmetimiz farkl i birlikleri ile sürecek. Önümüzdeki dönemde müterilerimizin ve tüketicilerimizin hayatn kolaylatracak yeni ürün ve hizmetlerimizi hayata geçirmeye devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git