Orhan Doğan Caddesi asfaltlanıyor

Şehir genelinde asfalt, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesindeki Orhan Doğan Caddesi'ne de asfalt sermeye başladı.

Haberler 29.07.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TAHR KARAKEç

DYARBAKIR ehir merkezinde 2017 yl içinde 500 bin ton scak asfalt serme, krsal ilçelerde ise bin 300 kilometrelik yolda sathi kaplama yapmay hedefleyen Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin, kent genelinde bozuk ve ypranan bulvar, cadde ve sokaklarda yürüttüü scak asfalt çalmas devam ediyor.

HAVAALINA GDEN PROTOKOL YOLU

Diyarbakr Havaalanna giden protokol yolundaki trafii hzlandrmak amacyla Baclar Mahallesindeki Kamlo Bulvar ile çevlik, Mehmet Uzun ve Orhan Doan caddelerini yeniden düzenlemek için balatt çalmalar sürdüren Büyükehir Belediyesi, Baclar Bölgesi mar Yollar Düzenleme Yapm i kapsamnda 2148 m uzunluundaki Orhan Doan Caddesinin bin 160 metresinde alt temel ve temel çalmalarn tamamlad.

3 BN 600 TON ASFALT

Caddenin bin 160 metresinde asfalt çalmalarna balayan ekipler, caddeye bitümlü temel tabakas için 8 cm kalnlnda 3 bin 600 ton, binder tabakas için de 6 cm kalnlnda 2 bin 700 ton scak asfalt serdi. Orhan Doan Caddesine son olarak anma tabakas için 4 cm kalndnda asfalt dökülecek.

CADDENN DÜZGÜNLÜÜ ÖLçÜLÜYOR

Ekipler, asfalt çalmalar tamamlanan eritlerde ise caddenin düzgünlüünü ölçüyor. Profilometre cihaz ile yaplan kontrolün tamamlamasyla birlikte asfaltlanan erit hizmete açlacak. Trafiin aksamamas için youn çaba sarfeden ekipler, çalmalar tamamladklar eridi trafie açtktan sonra dier eritteki alt temel, temel ve asfaltlama çalmalarna balyor.

PEYZAJ çALIMALARI BALAYACAK

Orhan Doan Caddesindeki alt temel, temel ve asfalt çalmalarnn 20 gün içinde tamamlanmas hedefleniyor. Asfalt çalmalarnn ardndan caddede bisiklet yolu ve peyzaj çalmalar balayacak.

Ana Sayfaya Git