Örnek esnafa teşekkür plaketi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin öğrencilere yönelik sosyal sorumluluk projelerine giyim ve ayakkabı desteği sağlayan esnafları ziyaret ederek plaket takdim etti.

Haberler 25.06.2020 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediyenin örencilere yönelik sosyal sorumluluk projelerine giyim ve ayakkab destei salayan esnaflar ziyaret ederek plaket takdim etti.

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer ile beraber örnek davranlaryla takdir toplayan esnaflar ziyaret etti. Suriçinde Balkçlarba bölgesinde bulunan Feridun Kaplan ve Hüseyin Bozda isimli esnaflara anlaml davranlarndan dolay teekkür etme gerei duyduklarn belirten Bakan Beyolu, plaket ve hijyen seti takdim etti.

SOSYAL SORUMLULUK AçISINDAN ÖRNEK OLDULAR

Esnafn scak ilgisi ile karlanan Bakan Beyolu, her iki i yerinde de vatandalar ve i yeri sahipleriyle sohbet etti. Sosyal dayanmann hem dinin emri hem de kültürlerinin bir yansmas olduunu aktaran Bakan Beyolu, belediye olarak ihtiyaç sahibi örencilere yönelik gerçekletirdikleri sosyal sorumluluk projelerine giyim ve ayakkab desteiyle katkda bulunan esnafn sergiledii tutumun toplumsal dayanmann en güzel örneini oluturduunu kaydetti. Esnaflar Feridun Kaplan ve Hüseyin Bozda da ihtiyaç sahibi vatandalara kar sosyal sorumluluklarn yerine getirdiklerine dikkat çekerek, Bizi ziyaret ederek plaket ve hijyen seti hediye eden bakanmza bu anlaml davranndan ötürü çok teekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu yöndeki desteklerimizi sürdüreceiz diye konutu.

Bakan Beyolu, plaket takdiminin ardnda çevredeki esnaflar ziyaret edip ksa bir süre sohbet ettikten sonra bölgeden ayrld.

Ana Sayfaya Git