OSB ile protokol!

Vakıf Katılım Diyarbakır şubesi, Diyarbakır OSB ile protokol imzaladı Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş "Özellikle salgın döneminde desteğimizi daha da artırarak esnafımızın rahat bir nefes alması için var gücümüzle çalıştık, halen de bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz"

Haberler 21.08.2021 - 04:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vakf Katlm Genel Müdürü kram Gökta, özellikle salgn döneminde destei daha da artrarak esnafn rahat bir nefes almas için çaltklarn belirterek, Halen de bu yönde çalmalarmz aralksz sürdürüyoruz. Diyarbakr ubemizin, Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile imzalad protokol de bu amaçla attmz admlardan biri oldu. ifadelerini kulland.

Vakf Katlmdan yaplan açklamaya göre banka, salgn döneminde zor günler geçiren KOBlere destek olmaya devam ediyor. Bankann Diyarbakr ubesi ile Diyarbakr OSB arasnda çat GES ve genel bankaclk protokolü imzaland.

VAKIF KATILIM PROTOKOLÜ

Protokol kapsamnda OSB alannda fabrika veya yatrm bulunan sanayiciler, Vakf Katlmn avantajl ürün ve hizmetlerinden faydalanabilecek, ihtiyaç duyduklar finansmana çok daha rahat ulaabilecek. çat GES yatrmlar için uzun vade ve avantajl oran imkanlarndan faydalanabilecek.

Ayrca, teminat mektuplar, indirimli kiralk kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajl üye i yeri (POS) oranlar, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve d ticaret ilemlerinde avantajl kar ve komisyon oranlarndan yararlanabilecek.

Açklamada görülerine yer verilen Vakf Katlm Genel Müdürü kram Gökta, u deerlendirmelerde bulundu:

DYARBAKIR OSB MZAYI ATTI

Ekonomik istikrarmzn teminat olan KOBlerimizin varlklarn devam ettirebilmeleri için bizlere her zamankinden daha çok ihtiyaçlar var. Sürdürülebilir bir büyüme salayabilmenin, gelir dalmnda ve bölgeler aras gelimilik seviyesinde dengeyi yakalayabilmenin yolu KOBlerin sürdürülebilir bir finansal sisteme sahip olmalaryla gerçekleebilir. Bu bak açsndan hareketle imdiye kadar ülkemizin dört bir köesinde üreten, hizmet veren KOBlerimizin yannda olduk. Özellikle salgn döneminde desteimizi daha da artrarak esnafmzn rahat bir nefes almas için var gücümüzle çaltk, halen de bu yönde çalmalarmz aralksz sürdürüyoruz. Diyarbakr ubemizin, Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesi ile imzalad protokol de bu amaçla attmz admlardan biri oldu.

Gökta, gelecek dönemde KOBler olan destei sürdüreceklerini, farkl proje ve faaliyetlerle kalknmalarna destek olmaya devam edeceklerini bildirerek, bu dorultuda tüm KOBleri Vakf Katlm ubelerine davet etti.

Ana Sayfaya Git