OSB'de dükkan!

Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) sanayicilerin ihtiyaçlarına cevap vermesi için yapımına başlanan dükkan projesinde sona gelindi. Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan dükkanlar, sanayinin ihtiyaçları için banka, postane, kargo gibi işletmelere kiraya verilecek.

Haberler 27.10.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr OSBde sanayicinin daha rahat bir ortamda üretim yapabilmesi için balatlan altyap ve üst yap projeleri tüm hzyla hayata geçiyor. Bu kapsamda sanayi bölgesinde bulunan yatrmclarn ihtiyaçlarn karlamas için yapmna balanlan dükkan projesinde sona gelindi. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan dükkanlar banka, postane, kargo gibi iletmelere kiraya verilerek hizmeti yatrmcnn ayana getirilmesi planlanyor.

OSBde hizmetlerimiz devam edecektir

Projeye ilikin bilgiler aktaran OSB Yönetim Kurulu Bakan Abdulkadir Karavil, Diyarbakr OSBde zemin oturum alan 2 bin 150 metre kare, asma kat alan bin 340 metre kare olacak ekilde kiraya verilmek üzere dükkan projemiz yakn zaman da sona erecektir. na edilen dükknlarmzn zemin ve asma katldr. Zemin kat dükkan aks aral 7.5 çarp 20 metredir. Asma kat dükkan aks aral 7,5 çarp 10 metredir. Dükknlarn, OSBde bulunan katlmclarmzn ihtiyacna cevap verecek kargo, lokanta, banka ve benzeri gibi iletmelere kiraya verilmesi planlanmaktadr. Söz konusu dükknlarn kiralanmas yönünde Diyarbakr PTT Bamüdürlüü ile görümeler yaplmtr. Bu kapsam da Diyarbakr PTT Bamüdürlüüne yönelik yer talebi uygun görülmütür. Dükknlarn kiralanmas yönünde ki talepler, OSB Müdürlüüne yaplmaktadr. Gelien, büyüyen OSBde, katlmclarmzn ihtiyaçlarnn karlanmas, daha huzurlu, güvenli bir ortam içinde faaliyetlerini sürdürmeleri ve bu kapsam da müreffeh bir gelecee ulamak adna hizmetlerimiz devam edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git