OSB’ye yeni yatırımlar geliyor

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yeni yatırımlar geliyor. Yapılacak olan yatırımlar arasında Atık su Artıma Tesisinin ihalesinin yapılması, OSB bölgesinin genişletilmesi için mera vasfi değişikliklerinin yapılması ve yeni OSB binasının yapımının yer aldığı belirtildi.

Haberler 05.11.2017 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yeni yatrmlar geliyor. Yaplacak olan yatrmlar arasnda Atk su Artma Tesisinin ihalesinin yaplmas, OSB bölgesinin geniletilmesi için mera vasfi deiikliklerinin yaplmas ve yeni OSB binasnn yapmnn yer ald belirtildi.

YEN YATIRIM GELYOR

Diyarbakr OSBye yaplacak olan yatrmlar için Ankarada bir toplant gerçekletirildi. Toplantya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Faruk Özlü, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, DTSO Bakan Ahmet Sayar, OSB Yönetim Kurulu Bakan Vekili Abdulkadir Karavil ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanl Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaar Öztürk katld. Yaplan toplantnn ardndan OSBde Atk su Artma Tesisinin 2018 Mart aynda ihale edilmesi, genileme planlar çerçevesinde kinci ilave OSB bölgesi alannn yatrm programna alnmas ve bu kapsamda mera vasfi deiikliin yaplmas kararlatrld. Ayrca toplantda yaplmas planlanan yeni OSB binasna yönelik kredi imkannn sunulmas yönünde olumlu görümeler gerçekletirildi.

Ana Sayfaya Git