Otobüs firmalarına ek sefer izni

Şehirler arası sefer yapan otobüs firmaları, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri ile Ramazan Bayramı tatili süresince ek seferler düzenleyebilecek. Ek sefer izni 9 Haziran'da başlayacak 26 Haziran'da sona erecek.

Haberler 04.06.2018 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehirler aras sefer yapan otobüs firmalarnn Cumhurbakan ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri ile Ramazan Bayram tatili süresince yapaca ek seferlere ilikin izin, 9 Haziranda balayp 26 Haziranda bitecek.

Ulatrma, Denizcilik ve Haberleme Bakanl Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüünce yaymlanan genelgeden derlenen bilgilere göre, seçim süreci ve bayram tatili dolaysyla haziran aynda yolcu potansiyelinin önemli ölçüde artmas bekleniyor.

Cumhurbakan ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri ile Ramazan Bayram nedeniyle vatandalarn ehirler aras seyahat talebi mevcut tarifeli yolcu tamas yapan otobüslerin kapasitesiyle karlanmasnn zor olaca öngörülüyor. Bu kapsamda sunulacak karayolu ulatrma hizmetlerinde herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi ve ulam sorunu yaanmamas açsndan önemli bir düzenlemeye gerçekletirildi.

EK SEFER ZN VERLD

ehirler aras sefer yapan otobüs firmalarnn Cumhurbakan ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri ile Ramazan Bayram tatili süresince yapaca ek seferlere ilikin izin, 9 Haziranda balayp 26 Haziranda bitecek. Böylece vatandalarn madur olmasnn önüne geçilecek.

Firmalar, tarifeli yolcu tamacl hat listesinin dna çkmamalar, ücret tarifelerine uymalar, bu konuda bir tama sözlemesi yapmalar ve sözlemeyi seyahat esnasnda tatta bulunduracak.

Ana Sayfaya Git