Otobüs sayısı arttı

Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araç filosunu genişletti. Dağkapı-Araştırma Hastanesine direk hat açıldı.

Haberler 29.01.2017 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ald yeni araçlarla birlikte otobüs saysn arttrd.

Belediyeden yaplan yazl açklamaya göre, KHK kapsamnda Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili olarak görevlendirilen Cumali Atillann talimatyla vatandalarn hastanelere hzl yetimesi için Dakap-Aratrma Hastanesi arasnda direk bir hat açlarak seferlere balandn duyurdu.

YEN GÜZERGAHLAR

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, satn ald 10 adet doal gazl otobüsten B3 ve B8 Talaytepe, Ziraat Fakültesi, AZ 500 Evler-Ziraat Fakültesi, CE4 Memur Sen TOK-Ziraat Fakültesi, E1 Otogar-Aratrma Hastanesi, E8 (2 adet) Aratrma Hastanesi,Ziraat Fakültesi, E9 500 Evler-Aratrma Hastanesi, F2 Ziraat Fakültesi, Toplu Konut (Seyrantepe), P1 Pirinçlik Köyü, Feritkök, C2 Yeni Havaalan, Ziraat Fakültesi güzergahlarnda vatandalara hizmet veriyor.

ARATIRMA HASTANES

Aratrma Hastanesi ile Dakap ve Ofis bölgesi arasnda engelli, yal, çocuklu ve bütün dezavantajl gruplarn eriimi salanaca ve vatandalarn TE hattndan karlkla olarak 50 dakika sefer aral ile toplu tama hizmetinden yararlanacaklar bildirildi.

Mart ayndan sonra araç filosuna eklenecek yeni araçlar sayesinde Memur Sen TOK-Üniversite hattna iki araç ilavesi yaplaca aktarld.

Ana Sayfaya Git