Otostore Form Avm'de

Diyarbakır'da ikinci el otomobil alanında faaliyet gösteren yüzde yüz Diyarbakır markası ve sermayesi olan Otostore Güneydoğu’nun en büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezlerinden olan Forum Diyarbakır’da 2. şubesini açtı.

Haberler 11.05.2018 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ve bölgede 2. el araç sektörüne hzl bir giri yapan ve 2017 ylnda bin 500e yakn 2. el araç sat gerçekletiren Otostore, vites yükseltti. 2. el araç sektöründe güven ve kaliteli bir ortamda araç sat gerçekletiren firma, her kesime ve her bütçeye göre uygun araç stouna sahip, ailelerin rahat edebilecekleri, çocuklar ile birlikte gelip rahat rahat gezebilecekleri ve araç bakabilecekleri bir ortamda Forum Diyarbakr ubesi ve merkez ofisle farkl bir araç satn alma deneyimi yaatacak.

45 KLK PERSONELLE

45 kiilik profesyonel bir ekiple sigorta, konsinye, takas ve kredi hizmetleri de verilen irket ksa sürede Diyarbakr ve bölgede sektörün lideri haline geldi. irket yönetimi bu yl için hedeflenen ve kuralacak olan www.otostore.com.tr ile 24 saat müterilerini araçlarla buluturabilecek. Müteriler bu adresten satn almak istedii aracna rezervasyon yapabilecek. Online olarak açk artrma ile satlarn da yaplabilecei belirtildi.

Otostore markas ile birlikte Enterprise markasn da bünyesinde bulunduran irket , araç kiralama konusunda da fark oluturmay hedefliyor.

Ana Sayfaya Git