Pamukta Yeşil-Kurt Alarmı

Pamuk üreticilerini yeşil kurt ve kırmızı örümcek konusunda uyaran Yenişehir İlçe Ziraat Odaları Başkanı Süleyman İskenderoğlu, pamuk ekili tarlaların kontrol edilmesi noktasında yetkilileri göreve çağırdı.

Haberler 09.07.2017 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir lçe Ziraat Odalar Bakan Süleyman skenderolu, pamuk çiftçilerini zararl süne konusunda uyarlarda bulunarak, pamuk üreticilerinin sk sk tarlalarn kontrol etmeleri gerektiini söyledi.

YEL-KURT UYARISI

Son yllarda en mutlu dönemlerini yaayan pamuk üreticisinin dikkatli olmas gerekenler noktasnda uyarlarda bulunan skenderolu, Keyfini bu sezon yeil kurt ve krmz örümcek zararls kaçrd. Yeniehir ilçemizdeki pamuk üreticilerinin yeil kurt ve krmz örümcek zararls konusunda dikkat etmeleri gerekmektedir. Bunun için Yeniehir üretici ve çiftçilerimizin Pamuk ekili tarlalarn kontrol edip zararlya kar etkin mücadele etmeleri önemle rica olunur. dedi.

PAMUK ÜRETCLER

Pamuk çiftçi ve üreticilerine tarlalarn sk sk kontrol etmeleri gerektiini de ekleyen skenderolu, çiftçi ve üreticilerimizin zararl ile mücadele de tam sonuç alnncaya kadar sk sk tarlalar kontrol edilmesini öneriyoruz. Bu konu hakknda Yeniehir ilçe tarmdan destek almalar ve Ziraat Mühendisine danmalar etkili olacaktr. Yeniehir Ziraat Odas Bakanl olarak tüm çiftçi ve Üreticilerimize önemle duyurulur. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git