Paralar bugün hesaplara yatırılacak!

Destek ödemelerinin yapılacağı tarih belli oldu. Bakan Kurum paraların yarın hesaplara yatırılacağını duyurdu. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, Kasaplar Çarşısı'ndaki dükkanda çıkan yangın, çevre iş yerlerine sıçramış 20 işyeri kullanılamaz hale gelmişti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bakan Kurum, yeni projenin yıl sonuna kadar biteceğini belirtirken, destek ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını ifade etti.

Haberler 09.04.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çevre ve ehircilik Bakan Murat Kurum, Ankara Kzlcahamamda meydana gelen yangn sonras bölgede inceleme yapt. Bakan Kurum, Bakanlmzn ekipleri olaya hzl ekilde müdahil oldu. Vatandamzn bu süreçte can kayb ve yaralanmaya sebebiyet vermeden olaya müdahale ettik. 15 iyerimiz tamamen yand. Yaplara ilikin hasar Yap leri Genel Müdürlüümüz tamamlad. En ksa zamanda çalmalar balatacaz. Sayn Cumhurbakanmzn geçmi olsun dilekleri var açklamasnda bulundu.

3 MLYON 300 BN TL ESNAFA DESTEK

Destekleri açklayan Bakan Kurum, Aile ve çalma Bakanlmzdan 300 bin lira, çileri Bakanlmzdan 1 milyon TL ve çevre ehircilik Bakanl olarak biz 2 milyon TL esnafmza destekte bulunacaz. Gerek zarar noktasnda, kira ve tanma yardm noktasnda süreci beraber yöneteceiz dedi.

BUGÜNDEN TBAREN DESTEKLER YATIRILACAK

Bakan Kurum yeni projenin yl sonuna kadar biteceini duyurdu ve Yeni i yerlerimizin inasn yapacaz. na sürecini TOK yapacak. Tüm süreçleri birlikte yöneteceiz. Daha yeni ve salam iyerlerimizi yl sonuna kadar kazandracaz. Esnafmzla yürüteceiz. Zararla ilgili esnafmzn ücretleri yarndan(bugünden) itibaren yatrlacak. Belli oranda hasar tespitle ücretler yatrlacak. Proje çerçevesinde kira ve tanma yardm yapacaz dedi.

Ana Sayfaya Git