Parklar yenileniyor

Bağlar Belediyesi parklarda yenileme çalışmaları başlattı

Haberler 13.04.2022 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediyesi, hava koullarnn düzelmesi ve bahar mevsiminin gelmesiyle ilçedeki mevcut parklarda yenileme çalmalarna arlk verirken, devam eden projeleri de hzlandrd.

Balar Belediyesinden bildirilen açklamada, belediyenin yürüttüü çalmalarla mevcut parklarn bakmnn gerçekletirildiini belirtildi. Açklamada, Karanfil 1,Gulan, Rhan, Aydn Arslan, Kore Gazileri ve Körhat parklarnda çim kesimi, aaç bakm, park temizlii yaplarak vatandalarn dinlenmesi için yeni banklar monte edildii, çocuk gruplarnn yan sra spor aletleri de yenilenerek yeni haliyle vatandalarn hizmetine sunulduu ifade edildi.

PARKLARIN YENLENMES

Açklamada, Ekipler, dier yandan da bozulan parke talar ve asfalt yenileme çalmas balatt. Selahaddin Eyyubi Mahallesinde kaldrm yapm çalmalaryla cadde ve sokaklar güzelletiren Fen leri Müdürlüü ekipleri, Mevlana, 5 Nisan, eyh amil ve Baclar Mahallelerinde de bozulan ve tahrip olan parke talar ve kaldrmlar yürütülen çalmalarla elverili hale getiriliyor denildi.

300 MLYON TLDEN FAZLA YATIRIM YAPTIK

Balar son üç ylda hizmet belediyecilii ile tantrdklarn belirten Bakan Hüseyin Beyolu, bu yl yapacaklar çalmalarla ilçeyi bu alanda zirveye tamay amaçladklarn söyledi. Beyolu, 16 Nisanda bu kutlu görevde üç ylmz tamamlam olacaz. Dolu dolu üç yl oldu. Balar, tarihinde ahit olmad hizmet seferberlii ile tant. Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliini baaryla gerçekletirmenin sevincini yayoruz. 300 milyon TLden fazla yatrm yaptk. Milletin kaynaklarn milletin hizmetine dönütürdük. lk günkü heyecanla inallah yolumuza devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git