Platforma dahil oldu

Silvan Ortaokulu e-Twinning platformuna dahil oldu

Haberler 16.02.2021 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde ortaokul öretmen ve örencileri tarafndan uzaktan eitimde web tabanl Beyond the borders -Snrlarn ötesinde isimli proje çalmas balatld.

Uzun süredir yüz yüze eitim göremeyen örenciler, uzaktan eitim sürecinde farkl ülkelerdeki öretmenleri ve örencileri bir araya getiren e-Twinning platformuna katlyor.

PLATFORMA DAHL OLDU

Silvan Ortaokulu ngilizce öretmeni Sevda Sar rehberliinde aralk aynda balatlan ve örencilerin katklaryla yürütülen Beyond the borders - Snrlarn Ötesinde Projesinin mart ayna kadar devam edecei kaydedildi. Finlandiya, talya, Gürcistan ve Türkiye olmak üzere toplam 4 ülkenin 13 okulun 90 örencisi ile yürütülen bu projede örencilerin yabanc dil müfredatn elenerek ve yeni web 2 araçlarn kullanarak ibirlikçi çalmalar eliinde örenmelerinin hedeflendii ifade edildi.

Silvan Ortaokulu Müdürü Hakan Karaalp, okullar tarafndan yürütülen Snrlarn Ötesinde Projesinin ikinci online dersinin de geçtiimiz haftalarda gerçekletirildiini söyledi. Karaalp, Örenciler Kahoot ve Quizizz Web 2 araçlaryla hazrlanan çevrimiçi etkinliklerle Teen Life konusunu tatl bir rekabet ve heyecan içerisinde iledi. Aralarnda okulumuz örencilerinin de bulunduu etkinlikleri kazanan örencilere baar sertifikalar verildi. Proje süresince çevrimiçi dersler farkl etkinliklerle devam edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git