Polis merkezine belediye hizmeti

Bağlar Belediyesi, polis merkezinin çevresini güzelleştirdi

Haberler 04.01.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, ilçede bulunan 10 Nisan Polis Merkezinin çevre düzenlemesini gerçekletirerek güvenlik güçleri için kullanl hale getirdi.

Balar Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüü hizmetler kapsamnda halkn huzur ve asayii için mücadele eden güvenlik güçlerine ait yerleke ve kampüsleri de yeniliyor. Son olarak ilçe merkezinde bulunan 10 Nisan Polis Merkezinin çevre düzenlemesi batan aaya kadar yenilenerek güzelletirildi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla gerçekleen çalmalar kapsamnda kampüs içerisinde sosyal aktivitelere uygun alanlar da oluturuldu. Polis merkezinin çevresi, yenilenen haliyle hem güvenlik güçlerine hem de ilemler için gelen vatandalara huzurlu bir alan imkan sunuyor.

GÜVENLK GÜçLERMZN HUZURLU ORTAMDA çALIMASINI ÖNEMSYORUZ

Güvenlik güçlerinin huzurlu ortamda görev yapmasna önem verdiklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Milletimizin huzuru için fedakarca çalan kahraman güvenlik güçlerimizin salkl koullarda görev yapmasn önemsiyoruz. lçemizde bulunan 10 Nisan Polis Merkezimizin çevre düzenlemesini gerçekletirerek modern bir görünüm kazandrdk. Hem milletimize hem kamu güvenliini salayan güvenlik güçlerimize ve yine topluma hizmet veren kurum ve kurulularmza hizmet etmeyi görev biliyoruz. Bu anlayla ilçemizi güzelletirmeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git