Projeler hayata geçiyor!

Muş Belediyesi, çalışma sezonunu verimli bir şekilde kullanarak uygulamaya aldığı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bir yandan altyapı çalışmaları ile yer altındaki tüm hatlar yenilenirken diğer yandan üstyapı çalışmaları ile şehre yeni bir yüz kazandırılıyor.

Haberler 11.09.2019 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Belediyesi ehrin dört bir yannda hummal bir çalma sürdürüyor. klim koullarndan dolay zamanla yararak hizmet üreten Mu Belediyesi, özellikle altyap hatlarnn deiimi için kazlan yollarn üstyapsn k mevsimi öncesi tamamlamay hedefliyor. Hemen hemen her gün tüm çalma alanlarn gezerek projelerin gidiatn yerinde inceleyen Belediye Bakan Feyat Asya, çalmalar srasnda yaanan toz, duman, trafik ve su kesintileri gibi aksaklklarn asgari düzeye indirilmesi konusunda ekiplere talimatlar veriyor. çalmalarn yapld bölgelerde faaliyet gösteren esnaflar ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Bakan Asya, iyi günde kötü günde her zaman halkn yannda olduunu gösteriyor.

MU BELEDYES

çalmalar hakknda açklamalarda bulunan Bakan Feyat Asya, Bu yl çalma sezonunu çok daha verimli geçirmek için belirlediimiz plan ve programa göre projelerimizi uyguluyoruz. Bir yandan altyap dier yandan üstyap çalmalaryla Muu yeniden dizayn ediyoruz. Özellikle altyap hat deiimini tamamlamak hedefi ile balattmz çalmalarmz aralksz devam ediyor. Bir yandan hatlar yenilerken dier yandan kazlarn tamamland cadde ve sokaklarn üstyapsn yeniliyoruz. Baz bölgelerde geçici asfalt çalmas yaparken stasyon Caddesi gibi yer alt döemesi biten yerlerin de son ilemlerini yapyoruz. Geçtiimiz pazar gününden itibaren stasyon Caddesinin gidi yönünden sol eridinin son tabaka anma asfaltn yapyoruz. Bir haftaya kadar asfalt çalmasn tamamlamay planladmz caddemizin daha sonra kent mobilyalar, orta refüj ve sinyalizasyon ilemlerini yaparak halkmzn hizmetine sunacaz dedi.

SU KESNTLER BTSN

Bu yl çalma younluundan dolay özellikle su kesintisi konusunda ciddi skntlar yaandnn farknda olduklarn ifade eden Bakan Asya, Bunu minimize etmek için tüm ekiplerimizle sahada olduk. Mevcut ebekelerin belirli bir haritas olmad için baz bölgelerde su ebekelerini kra kra çalma yapmak zorunda kalyoruz. Ayn ekilde olas bir su patlanda lokal bazl vanalarn olmay ehrin büyük bir ksmnda su kesintisi yaanmasna sebep oluyor. Dolaysyla ehrimiz için büyük bir önem arz eden bu deiimin elzem olduunu bir kez daha ifade etmek isterim. Yeni döemesi yaplan ebekeler gelecek yllarda bu tür sorunlarn yaanmamas içindir. Bu çalmalar tamamlandktan sonra yer alt döemelerimizin belirli bir haritas elimizde olacak. Yaanacak sorunlara daha etkili ve hzl müdahaleler yaplabilecek. Dolaysyla zorlu bir süreçten geçtiimizin farkndayz. Bugüne kadar desteini hep yanmzda gördüümüz vatandalarmzn biraz daha sabrna ihtiyacmz var. nallah el birlii ile bu skntlarn üstesinden gelerek yine birlikte feraha ulaacaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git