Promosyonun şartı durdu

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren çok önemli karar. Emekli promosyonu ile ilgili SGK harekete geçti. Bütün bankalara yazı yollandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli promosyonunda taahhüt şartının geçici olarak ikinci bir duyuruya kadar kaldırıldığını duyurdu. Bankalar emeklilere 450 lira ile 2 bin 750 lira arasında promosyon ödemesi yapmayı teklif ediyor.

Haberler 20.03.2020 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, emekli promosyonunda taahhüt artnn geçici olarak ikinci bir duyuruya kadar kaldrldn duyurdu. Bakan Selçuk, Yeni tip koronavirüse kar aldmz bu önlem sayesinde risk grubunda olan emeklilerimizin ve hak sahiplerinin promosyon taahhüdü için ayrca bir ilem yapmasna ya da bankaya gitmesine gerek olmayacak. dedi.

TAAHHÜT ARTLARIN KALDIRILMASI

Promosyonda taahhüt artnn kaldrlmas için bankalara yaz gönderildi

Bakan Selçuk, 2020-2023 dönemi için imzalanan protokol gerei, emeklilerimiz ve hak sahiplerinden taahhütname onay almadan promosyon ödemesi yaplamyordu. Taahhüt artn kaldrmalar için tüm bankalara yaz gönderdik. açklamasnda bulundu.

Bakan Selçuk; Kamu bankalarmz 76 ya üstü emeklilerimize aylklarn evlerinde ödeyebilecek

Ayln farkl bankaya tamak isteyenlerin aktarma yapabileceini de bildiren Bakan Selçuk, Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann yeni koronavirüse kar açklad tedbir paketi kapsamnda da kamu bankalarmz, 76 ya üzerindeki emeklilerimiz talepte bulunursa, aylk ödemelerini evlerinde yapacaklar. hatrlatmasn yapt.

Ana Sayfaya Git