PTT'den emekliye 60 ay vadeli kredi

PTTBank, Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinin başladığı mart ayından bugüne kadar 3,7 milyon adedi konutta teslim olmak üzere, 10 milyonu aşkın vatandaşa sosyal yardım ödemesi gerçekleştirdi. Kurum, emekli maaş müşterileri için de 60 aya kadar vade seçenekleriyle bireysel kredi imkanı sunacak.

Haberler 09.07.2020 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PTT Aden yaplan açklamaya göre, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl ile irket arasnda yaplan i birlii kapsamnda sosyal yardm ödemeleri, posta datclar, kolluk kuvvetleri ve bekçilerle teslim edildi. Kovid-19 salgnnn Türkiyede görüldüü mart ayndan bugüne kadar konutta 3,7 milyon adet ödeme konutta yapld. Toplamda 10 milyonu akn vatandaa sosyal yardm ödemesi gerçekletirildi. Vatandalar ayrca 4 bine yakn PTT ATMsi ile birlikte toplam 19 bin 600e yakn kamu ATMsinden de ödemelerini kolaylkla temin etti.

EMEKLYE UYGUN FAZL BREYSEL KRED

PTTBank, emekli maa müterilerine 1250 lira ile 80 bin lira aralnda 60 aya kadar vade seçenekleri ve uygun faiz oranlaryla bireysel kredi hizmeti de sunacak.

Emekli müterilerin PTT i yerlerine kimlik belgeleriyle bavurarak kredi bavuru formunu doldurmas yeterli olacak.

Kredi bavurusunun onaylanmas durumunda ödeme ilemi ayn gün içinde gerçekletirilecek.

SMS LE KRED DÖNEM

Salgn döneminde baarl çalmalaryla ülkeye hizmete devam eden PTTBank, nakit ihtiyac olan emekli müterilerin kredi taleplerini PTT SMS Kredi hizmetiyle SMS kanal üzerinden almaya balad.

Nakit ihtiyac bulunan emekli müterilerin PTT yazp boluk braktktan sonra TC kimlik numaras bilgilerini ekleyerek 3050ye SMS olarak göndermesi gerekiyor. Bavuru onay sürecinin tamamlanmasnn ardndan kredi tutarlar, irket nezdindeki PTTBank hesaplarna aktarlarak kullanma sunuluyor.

PTT SMS Kredi hizmeti kapsamnda kredi bavuru talepleri yakn zamanda PTT ATM, PTT Mobil ve PTT nternet Bankacl üzerinden de alnmaya balayacak.

Ana Sayfaya Git