Rızvanağa Caddesi asfaltlandı

Kent merkezine 2017 yılı içinde 500 bin ton sıcak asfalt serme ve kırsal ilçelerde ise bin 100 kilometrelik yolda sathi kaplama yapma hedefiyle sezonu açan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Rızvanağa Caddesi’ne bin 500 ton sıcak asfalt serdi.

Haberler 27.04.2017 - 07:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesinin, kentin cadde, sokak ve bulvarlarnda balatt asfalt çalmas aralksz bir ekilde devam ediyor. Asfaltlama çalmasna Yeniehir ilçesinde balayan ekipler, uana kadar cadde ve sokaklara 10 bin ton scak asfalt serdi. çalmalar kapsamnda Kooperatifler Mahallesi Rzvanaa Caddesinde ilk etapta asfalt sökümünü tamamlayan Büyükehir Belediyesi ekipleri, düzeltme tabakasn caddeye serdikten sonra 5 cm kalnlnda sktrlm scak asfalt döktü. Ekipler, Rzvanaa Caddesine toplam bin 500 ton scak asfalt serdi.

Büyükalp Caddesinde asfalt sökümüne balayan Büyükehir Belediyesi ekipleri, Rzvanaa Caddesindeki çalmadan sonra Büyükalp Caddesine scak asfalt dökecek.

Gevran, Ekinciler ve Lise Caddesi asfaltlanacak

Yeniehir ilçesi Lise ve Rzvanaa caddelerinin ara sokaklarna scak asfalt dökerek tamamlayan ekipler, daha sonra srasyla Gevran, Yaar Kemal (Ekinciler) ve Lise Caddesine scak asfalt serecek.

Büyükehir Belediyesi ekipleri, Yeniehir ilçesinin Rzvanaa ve Lise Caddesi ile birlikte ara sokaklardaki asfaltlama çalmalarn 15 gün içinde tamamlamay hedefliyor.

Ana Sayfaya Git