Sakarya caddesi hayat buluyor?

Bağlar Belediyesi, Sakarya Caddesi'nde yaşanan alt yapı sorununu çözmek için harekete geçti.

Haberler 08.01.2020 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, k mevsiminin artmasyla birlikte burada i yapan esnaflarn ve alverie gelen vatandalarn bir çok konuda ikayetlerine konu olan kentin önemli alveri mekanlarndan Sakarya Caddesi ile ilgili önemli bir çalma hazrlad. Gelecek haftadan itibaren hzl bir ekilde yürütülecek olan çalma ile önce cadde batan baa temizlenecek, ardnda oluan çukurlar kapatlarak modifiye bütünlü asfalt döemesiyle cadde kullanlabilir hale getirilecek.

KI ÖNLEMLER ALINDI

K aylarn kapsayan alt yap tedbirlerinden sonra ise ilkbaharla birlikte Büyükehir Belediyesinin koordinasyonunda Balar Belediyesi, DSK ve ilgili dier kurumlarn katlm ile günlük ticaret ve al veriin kalbi saylan caddede restorasyon ve yenileme çalmalarna balanacak.

ESNAFA MÜJDE VERD

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve Balar Kaymakam Nihat Karabiber, Sakarya Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak çalma yaplacak yerleri inceledi. Sakarya Caddesinin durumu ile yakndan ilgilendiklerini ve bu konuda önemli çalmalar hayata geçirmeye hazrlandklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, esnaf ve vatandalarn çilesi haline gelen olumsuz görüntülere son vereceklerini kaydetti. Beyolu, Oluan çukurlar önce temizleyeceiz, daha sonra modifiye asfalt döeyerek burada i yapan esnafmz ve al verie gelecek olan vatandamz rahatlatacaz. Böylece esnafmz ve vatandamz k rahat bir ekilde geçirmi olacak. lkbaharla birlikte ise Büyükehir Belediyesi yenileme çalmalarna balayacak. Bu caddemiz al verite kentin modern yüzü haline gelecek. Tüm gayretimiz bunun içindir dedi.

Ana Sayfaya Git