Sanayi Genel Müdürlüğüne Halil İbrahim Çetin atandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğüne Halil İbrahim Çetin, Metroloji ve Sanayi Ürünleri Güvenliği Genel Müdürlüğüne Mehmet Bozdemir getirildi.

Haberler 16.05.2020 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan kararlara göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanlnda açk bulunan Sanayi Genel Müdürlüüne Halil brahim çetin, Metroloji ve Sanayi Ürünleri Güvenlii Genel Müdürlüüne Mehmet Bozdemir ve müfettilie Murat Öztürk atand.

Tarm ve Orman Bakanl Personel Genel Müdür Yardmclna Mustafa Sönmez, Destek Hizmetleri Dairesi Bakanlna Fatih Sarkaya ve Denizli Tarm ve Orman Müdürlüüne Ylmaz Erkaya getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanl vergi bamüfettiliklerine Ali Fuat Azdural, Arif Uygun, Aynur Güngör, Dursun Ali Cörüt, Gülten Saraç, Hasan Akgül, Hasan çetin, Meral Tanatar, Mustafa imek, Ömer Aydn, Safiye Topallar, Serap Yüceda ve Türkan Mestanl getirilirken, vergi müfettilikleri yeterlilik snavnda baar gösteren 34 kiinin atanmalar da gerçekletirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollar Genel Müdür Yardmcl ve Yönetim Kurulu Üyeliine Metin Akba atanrken, Türkiye statistik Kurumu Bakan Yardmcs Musa Ylmaz görevden alnd.

Ana Sayfaya Git