Sanayi mektebinde eğitim tamamlandı

Diyarbakır Sanayi Mektebinde eğitim programını tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi

Haberler 21.10.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda geçtiimiz günlerde açl yaplan Sanayi Mektebinde farkl alanlardaki 3 eitim programn tamamlayan katlmclara sertifikalar verildi.

Geçtiimiz günlerde açl gerçekletirilen Diyarbakr Sanayi Mektebinde eitim programlar devam ediyor. Farkl alanlarda yüz yüze ve online eitim programlar düzenlenen Sanayi Mektebinde austos ve eylül aylarnda düzenlenen 3 farkl eitim programn tamamlayan katlmclara düzenlenen törenle sertifikalar verildi. DTSO Meclis Bakan Celalettin Birtane, Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya, Karacada Kalknma Ajans Genel Sekreteri Hasan Maral, DTSO ve DTSO Vakf Yönetim Kurulu Üyelerinin katlm salad törende drone pilotaj eitimi, online trafik mühendislii ve sinyalizasyon sistemleri ile online hedef pazar ve ticari istihbarat eitimi sertifikalar katlmclara verildi.

SANAY MEKTEB

Törende ayrca Sanayi Mektebi bünyesinde kasm 2020 - haziran 2021 tarihleri arasnda düzenlenecek eitimler hakknda da bilgi verildi. Sanayi Mektebi bünyesinde kasm aynda aotucad, photohop, illüstratör, maya, 3D max, houdini, corel draw, Microsoft office, logo, ide cad gibi farkl yazlm programlar eitimleri, e-ticaret, pazarlama yönetimi, finansal okur yazarlk, dijital pazarlama, sosyal medya uzmanl gibi online eitim programlar ve yenilikçi giriimciler için özel eitim programlar düzenlenecei belirtildi. Eitim programlarnn Diyarbakr Sanayi Mektebi sosyal medya hesaplarndan duyurulaca, eitimlerin pandemi döneminde alnan önlemler ile uyumlu bir ekilde yüz yüze veya online olarak gerçekletirilecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git