Sanayicilerle istişare zirvesi

Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüsnü Dilemre ve beraberindeki bakanlık bürokratları, Şırnak’taki sanayicilerle buluştu.

Haberler 05.05.2018 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Ticaret ve Sanayi Odasnda düzenlenen hracat Destekleri Bilgilendirme toplantsnda oda üyelerine ihracatta devlet destekleri anlatld. rnak TSO Konferans Salonunda düzenlenen toplantya, Ekonomi Bakanl Müstear Yardmcs Hüsnü Dilemre, Ekonomi Bakanl thalat Genel Müdür Yardmcs Cavit Özdem, rnak Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Osman Geli, Cizre Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Salih Sefinç ile çok sayda ithalat ve ihracatç firma temsilcisi katld.

SANAYCLERLE STARE

Toplantda konuan Ekonomi Bakanl Müstear Yardmcs Hüsnü Dilemre, Türkiye genelinde ithalat alannda ivme ve yükselme için çaltklarn söyledi. Bu kapsamda her ilde sanayicilerle bir araya geldiklerini ifade eden Dilemre, Bakanlk olarak sürdürmü olduumuz tevik ve imkanlardan sanayicilerimizi haberdar etmek için çalmalar yapyoruz. 66 il ziyareti yaparak binin üzerinde firma ile bire bir temasta bulunduk. Firmalarmzla yüz yüze, daha samimi görümek, üretim artlarn yerinde görebilmek için bu çalmalar yapyoruz. Masa bandan vereceimiz kararlarda bu tecrübeler nda yol almak istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git