Sebze meyve fiyatları dibi gördü!

Enflasyonun tek hanelere düşmesi sebze ve meyve fiyatlarına da yansıdı. Market tezgahlarından da destek gelmesiyle sebze ve meyve fiyatları dibi gördü.

Haberler 10.10.2019 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Enflasyonun tek hanelere dümesi sebze ve meyve fiyatlarna yansyarak vatandalarn yüzünü güldürdü. Fiyatlarn dümesine market tezgahlarndan da destek gelmesiyle sebze ve meyve fiyatlar dibi gördü. stanbul genelinde maazalar olan bir firmann Kathane ubesinde kurulu yl dönümüne özel yaplan indirimlerle vatandalar sebze ve meyve alverilerini pazardan daha ucuza gerçekletirdi.

Kurulu yl dönümü kutlamasna Kathane Belediye Bakan Mevlüt Öztekin de katlarak maazaya hayrl iler dileini iletti. Sebze ve meyve fiyatlarnn makul seviyelere dütüünün altn çizen Kathane Belediye Bakan Mevlüt Öztekin, Tüm esnafmzn yanndayz. Vatandalarmz alverilerini rahatça gerçekletiriyor mevcut ekonomik artlarda. Vatandalarmza hizmetlerimiz devam edecek eklinde konutu.

EKONOM CANLANDI

Patates ve soan üzerinden uzun bir süre manipülasyon ve alg operasyonu yapldn belirten maaza sahibi Mehmet Altun, Patates ve soan üzerinden uzun bir süre manipülasyon ve alg operasyonlar yapld. Ancak uanda fiyatlarn ucuzladn görüyorsunuz. Fiyatlarmz uan dip durumlarda. Patatesin kilosunu 1 lira 39 kurua, soann kilosunu ise 99 kurutan vatandalarmza sunuyoruz. Bunu gören vatandalarmzda sa olsunlar bizi tercih ediyorlar, kendilerine teekkür ediyoruz. Fiyatlarn dibe vurmasnda karaborsaclarn ortadan kalkmas ekonomimizi canlandrd. Biz tan altna elimizi koymaya her zaman hazrz yeter ki vatandalarmz mutlu olsun ifadelerini kullanarak piyasann son derece iyi olduunu vurgulad.

VATANDATAN STOKçUYA TEPK

Market fiyatlarnn pazar fiyatlarndan daha uygun olduunu belirten bir vatanda, nsanlarmz neyin ne olduunu bilmiyor. Stok yapyorlar patates pahalanyor. Stoklarda bulunanlar çürüyor ama satmyorlar. Ancak uan fiyatlar çok iyi. Sel felaketlerine ramen fiyatlar uygun. Hatta pazardan daha uygun olduunu söyleyebiliyorum. Pazarda be kilosu 10 lira olan soan burada kilosu 1 liradan sata sunuluyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git