Seradaki domates yoksula gidecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "40 ton hedefiyle kurduğumuz bu serada yetişen domateslerin 50 tonu bulabileceğini değerlendiriyoruz"

Haberler 12.04.2022 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Büyükehir Belediyesi tarafndan kurulan ve ilk hasad yaplan domatesler ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarna ulatrlacak.

anlurfa Büyükehir Belediyesi modern sulama sistemleri ve güne paneli desteiyle kurduu serada sebze üretimi balad.

Ayn zamanda kadnlarn istihdam edildii serada yetitirilen salkm domateslerin ilk hasad, anlurfa Büyükehir Belediye Bakan Zeynel Abidin Beyazgül, anlurfa Ticaret ve Sanayi Odas Yönetim Kurulu Bakan brahim Halil Peltek ve Cumhurbakanl Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi Zeynep Müjde Sakarn katlmyla törenle yapld.

VATANDAA DAITILACAK

Serada hasat edilen domateslerin, belediye tarafndan daha önceden belirlenen ailelerin sofralarna ulatrlmas planlanyor.

anlurfa Büyükehir Belediye Bakan Beyazgül, gazetecilere, yaptklar yatrmn meyvesini almaktan duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaa domatesin kapsnda teslim edileceini vurgulayan Beyazgül, anlurfa Büyükehir Belediyesi olarak böyle bir seray kurduk. 40 ton hedefiyle kurduumuz bu serada yetien domateslerin 50 tonu bulabileceini deerlendiriyoruz. Öncelikle bu serada çalan içilerimizin ücretleri ödenecek. Kalan büyük bir ksmn da ihtiyaç sahibi evlere kendi elimizle götürüp teslim edeceiz, afiyet olsun diyeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git