SGK harekete geçti, emeklilere 1250 lira!

Milyonlarca emekli bekliyordu ve beklenen gün geldi. 13 milyon emekliye ödeme yapılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Bankalar Birliği arasında önümüzdeki ay yapılacak görüşme ile ücretler belirlenecek. Bankalar da yarışa girdi.

Haberler 22.01.2020 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emeklilere banka promosyonu verilmesinin mimarnn kendileri olduunu ifade eden Türkiye Emekliler Dernei yetkilileri, promosyon görümelerinde masada olmak istiyor.

Emekli promosyon ödemeleri 2020 belirlenmeye devam ediyor. Yeni ücretler ise SGK, SSK ve Bakurlu emekliler tarafndan merak ediliyor. kinci promosyon tarihi yaklarken bankalar da promosyon ücreti için yara girdi. Promosyon ödemeleri 1250 liraya kadar çkt. Bankalar emekliye kaç TL promosyon veriyor? En yüksek ve en düük promosyon ödemesini hangi bankada? te sorularn cevaplar

13 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon görümeleri Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Bankalar Birlii arasnda önümüzdeki ay yaplacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bankalar arasnda 2017de imzalanan protokolle ilk defa toplu olarak balatlan emeklilere banka promosyonu uygulamasnda üç yl geride kald. Üç yllna, bin lira aylk alanlara 300, bin ile 2 bin lira arasnda aylk alanlara 375, 2 bin lira üzeri aylk alanlara ise 450 lira olarak uygulanan banka promosyonda birçok emeklinin sözleme süresi sona eriyor.

13 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon görümeleri Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Bankalar Birlii arasnda önümüzdeki ay yaplacak.

EMEKLLER MASADA OLMAK STYOR

Emeklilere banka promosyonu verilmesinin mimarnn kendileri olduunu ifade eden Türkiye Emekliler Dernei yetkilileri, promosyon görümelerinde masada olmak istiyor. Promosyon için bankalarla tekrar masaya oturacak emekliler, yeni sözlemede rakamlarn ekonomik koullar dikkate alnarak, artrlmasn talep ediyor.

PROMOSYON ÜCRET NEDR?

Emekli maalarn bankalardan alan vatandalar için uygulamaya sokulan promosyon; maalarn anlatklar bankadan üç yl almak artyla bir kereye mahsus olarak emeklilere verilen ödemeye denmektedir.

EMEKL PROMOSYON ÜCRETLER NE KADAR OLDU?

AKBANK: 450 liraya varan ödeme yapyor. Tüm ATMlerden ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oran gibi imkanlar sunuyor. Emekliler, maalar yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekebiliyor.

FBABANKA: Maaa göre 330, 415, 500 lira promosyon ödemesi yapyor.

DENZBANK: 450 liraya varan ödeme yapyor. Emekli maa müterisi kazandranlara da 100 lira veriyor. Alveri ve faturalarda indirim, özel faizli kredi gibi uygulamalar var.

ING: 450 liraya varan ödemeye ek olarak emekliler, 2 otomatik fatura talimat vererek 250 lira, bir emekli arkadan INGye getirerek 150 ve ING Mobil kullanarak 50 lira ek nakit promosyon kazanabiliyor.

BANKASI: 450 liraya varan ödeme yapyor. Kredi kart ücreti almyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanlar salyor.

HALKBANK: 1.000 TL altnda emekli maa alanlara 300 TL, 1.000 TL ile 2.000 TL arasnda emekli maa alanlara 375 TL, 2.000 TL üzerinde emekli maa alanlara ise 450 TL tutarnda promosyon ödemesi yaplyor.

TEB: 2020 ylnda en az 850 TL emekli maa promosyon ödemesi yapan TEB, en yüksek 1.000 TL promosyon ödemesine ek 100 TL ödeme yaparak toplam promosyon ödemesini 1.100 TLye çkaryor.

QNB FNANSBANKTAN EMEKL MAAINI 3 YIL BOYUNCA KENDSNDEN ALMA SÖZÜ VEREN EMEKLYE FIRSAT

QNB Finansbank, emekli maan üç yl boyunca kendisinden alma sözü veren emeklilere 1250 TLye varan nakit kazanma frsat sunuyor. Bankadan yaplan açklamaya göre, QNB Finansbank, ayrca emekli tandklarnn maan QNB Finansbanka yönlendiren müterilere, yönlendikleri emekli bana 125 TL olmak üzere toplamda 1250 TL nakit kazanma frsat sunuyor. Bu iki kampanya sayesinde bir emekli müteri toplamda 2 bin 500TLye kadar nakit kazanma frsat yakalayabilecek. QNB Finansbank müterisi emekliler, Türkiyedeki tüm QNB Finansbank ubelerinde öncelikli hizmet alabilmelerinin yan sra yurt içi tüm banka ve ATMlerden ayda iki defa ücretsiz para çekme hakkna da sahip olacaklar. Buna ek olarak, bireysel internet bankacl kullanlarak yaplacak ilemlerden EFT ve havale ilemleri de ücretsiz olacak. Ayrca CardFinans Emekli kredi kartna sahip olan emekliler, ilk yl yllk üyelik ücreti ödemeyip, eczane ve marketlerde QNB Finansbank POSlarndan yapacaklar 50 TL ve üzeri alverilerde yüzde 5 orannda, aylk 15 TL indirim ayrcalndan da faydalanabilecek.

2020 EMEKLLERE EN YÜKSEK PROMOSYON ÖDEMES YAPAN BANKA HANGS?

1250 liraya varan nakit frsat sunan QNB Finansbank, emekli tandklarnn maan yönlendirenlere, emekli bana 125 lira olmak üzere toplam bin 250 lira kazandryor.

Ana Sayfaya Git