Sicil affı geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: Numaradan sicil affı istemiyoruz, gerçekten beyaz bir sayfa istiyoruz. Ben bu taşın altına elimi koyuyorum. Başbakanımızın talimatıyla bu işi olgunlaştıracağız.

Haberler 10.12.2016 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gümrük ve Ticaret Bakan Bülent Tüfenkci, bankalar tarafndan kara listeye alnan esnaf rahatlatacak kapsaml bir af yaplmas gerektiini belirterek, Numaradan sicil aff istemiyoruz, gerçekten beyaz bir sayfa istiyoruz. Ben bu tan altna elimi koyuyorum. Babakanmzn talimatyla bu ii olgunlatracaz. ifadesini kulland.

Gümrük ve Ticaret Bakanlndan yaplan açklamaya göre, Tüfenkci, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Olaan Bakanlar Kurulu Toplantsna katld.

Buradaki konumasnda, sicil sorunu nedeniyle bankalar nezdinde kara listeye alnan esnaf rahatlatacak kapsaml bir af yaplmasn gündeme getiren Tüfenkci, yaanan bu sorunun çözümü noktasnda harekete geçeceklerini bildirdi.

SCL AFFI VE SZLK FONU

Tüfenkci, Numaradan sicil aff istemiyoruz, gerçekten beyaz bir sayfa istiyoruz. Ben bu tan altna elimi koyuyorum. Babakanmzn talimatyla bu ii olgunlatracaz. ifadesini kulland.

çalma ve Sosyal Güvenlik Bakanl ile esnafn isizlik fonundan yararlandrlmasna ilikin çalma yapldn bildiren Tüfenkci, konunun belli bir olgunlua ulatn ve yaknda kamuoyuna açklanacan kaydetti.

Bakan Tüfenkci, esnaf ve tacirlerin kulland defterlerin yl sonu tasdikinin kaldrlmas önerisinde bulunarak, Küçük esnafmzn kap kap dolamasn ne kadar çok önlersek, esnafmz o kadar iine gücüne bakar. deerlendirmesinde bulundu.

Vatandalarn Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann çarsyla döviz bozdurmaya baladn hatrlatan Tüfenkci, çarya destek veren esnafa teekkür etti.

Ana Sayfaya Git