Siirtli kadın çiftçinin projesi Türkiye ikincisi oldu

Siirtli kadın çiftçi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen Girişimci Kadın Çiftçiler Programında sunduğu projeyle Türkiye ikinci oldu.

Haberler 22.10.2019 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarm ve Orman Bakanl tarafndan düzenlenen Giriimci Kadn çiftçiler Programnda proje yarmasnn Ankarada yaplan finalinde, Siirtli çiftçi Nurcan Deniz, Siirtin Nar Lokumu Projesi ile dereceye ikinci oldu. Siirt l Tarm ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, kazanlan baar ile Siirtin adn duyurduklarn ve bu baarnn gurur verici olduunu söyledi.

KNC OLDU

Demirhan, Kadn çiftçimiz Nurcan Deniz Siirtin Nar Lokumu Projesi ile Ankarada yaplan Türkiye finalinde de büyük bir baar kazanarak Türkiye ikincisi olmutur. Kadn çiftçimiz bu baars ile 17 bin lira para ödülü kazanmtr. Para ödülü ve salayacamz desteklerle projesini hayat geçirmeye çalacaz. Umarm projesi hayata geçer ve dier kadn çiftçilerimize örnek olur. Baarya götüren proje aamasnda destek veren ve katk salayan bata il müdürlüü personeli olmak üzere herkese teekkür ediyorum. Giriimcilik eitimine katlan ve proje veren 75 kadn çiftçimizi tebrik ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git