Silvan'da KOSGEB girişimcilik sertifikaları dağıtıldı

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Diyarbakır KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde ilk kez yapılan girişimci eğitimi tamamlayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Haberler 10.03.2018 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr KOSGEB l Müdürlüü, Silvan Halk Eitim Merkezi Müdürlüü ibirliinde yaplan giriimci eitimini tamamlayan 59 kursiyere giriimcilik belgeleri düzenlenen törende Silvan Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Adem çelik, KOSGEB Müdürü Hasan Solmaz, Halk Eitim Merkezi Müdürü ükrü Güzel tarafndan verildi.

GRYMçLK SERTFKASI

KOSGEB l Müdürü Solmaz, Bugün burada kadnlar günü nedeniyle tüm kadnlarmzn kadnlar günü kutlu olsun. Halk Eitim Merkezi Müdürlüüyle ibirlii çerçevesinde 60 kiilik giriimcilik kursu sonunda 59 kursiyerimizin Uygulamal Giriimcilik Eitimini tamamlad için kursiyerlerimize katlm belgesini sunmak için burada bulunmaktayz. KOSGEB olarak bölgede çok ciddi istihdamlar oluturmaktayz. Vermi olduumuz hibelerle birçok genç arkadamz bugün i sahibi olarak iveren konumuna gelmitir. Bu tür desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bu sertifikayla yeni iyeri açmak isteyen genç arkadalarmza 50 bin TL hibe destei ile yeni i olanaklarna sahip olacaklardr dedi.

Ana Sayfaya Git