Şırnak değişiyor

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, "Şırnak'ı çok güzel günler bekliyor. Bir ilde ne yatırım varsa Şırnak'ta da onun olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Haberler 06.08.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

31 Mart 2019da yaplan Mahalli dareler Genel Seçimlerinde yüzde 61,72 oy oranyla AK Partiden belediye bakan seçilen Yarka, aradan geçen süreçte hayata geçirdikleri çalmalarla ilgili deerlendirmede bulundu.

rnak Belediyesi önünde açklama yapan Yarka, kentte daha önce yaanan terör saldrlarna deinerek, Yüzde 65i yklan bir ehirde baz projeleri hemen ortaya koymak zor. Projelerimiz 1-2 yl içerisinde ortaya çkacak. Vatandalarn biraz sabr göstermesini istiyoruz. diye konutu.

Yarka, görev geldikleri ilk günden bu yana alt yap çalmalarna büyük önem verdiklerini ifade ederek, unlar söyledi:

Doal gaz, kanalizasyon, elektrik ve yamur suyu çalmalar hzla yaplyor. Cizre Caddesinde 3 kilometrelik asfalt çalmasna baladk. Ksa sürede bu skntlar çözeceiz. çeitli mevkilerde araçlarn giremedii yollarda geniletme çalmalar balattk.

KENTTE 100 YER YAPILACAK

rnakta Kent Meydan ve Teras Park projelerine baladklarn dile getiren Yarka, bu kapsamda kentin ihtiyac olan 100 i yeri yapacaklarn aktard.

rnakn kalbi Cumhuriyet Meydannda vatandan i yeri skntsn bir nebze olsun gidereceiz. Orada da ayrca kapal otopark olacak. Üst taraflarda da kafeterya olacak ve rnak merkezin görünümünü çok güzel bir hale getirecek. diyen Yarka, ayrca meydandan Gazi Paaya kadar prestij caddesi adn verdikleri alanda refüj düzenleme, aydnlatma ve aaçlandrma projesine baladklarn kaydetti.

IRNAKI çOK GÜZEL GÜNLER BEKLYOR

rnakta çok güzel projeler hayata geçireceklerine iaret eden Yarka, sözlerini öyle sürdürdü:

rnakta ayn batda olduu gibi muhtar yerleri, taksi duraklar olacak. u anda gençlik merkezi üzerinde çalyoruz. Kadnlar lokali, millet bahçesi projelerine de ksa zamanda balayacaz. Önümüzdeki hafta otogar projesi ihaleye çkacak. Otogarn içinde ilçe otogar ve toplu organizasyonlarn yaplaca 1000 kiilik salon olacak.

Yarka, yaanlabilir bir kent için rnakllar el ele vermeye çararak, rnak çok güzel günler bekliyor. Bir ilde ne yatrm varsa rnakta da onun olmas için çalmalarmz sürdürüyoruz. Yapacaklarmz da Allah nasip ederse göreceksiniz. ifadelerini kulland.

Vatandalardan Hasan Elkatm da Yarkann görev yapt dönemde rnakta gözle görülür bir deiim yaandn dile getirdi. belirterek, önümüzdeki yllarda daha güzel hizmetlerin yaplacana inandklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git