Sistem Çökünce

Araç muayene istasyonlarında sistem gitti, uzun kuyruklar oluştu

Haberler 06.05.2018 - 12:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Araçlarnn muayenesi için istasyona giden araç sahipleri sistemde yaanan arza nedeniyle büyük ok yaarken, istasyonlar önünde uzun araç kuyruklar olutu.

Dün sabah saatlerinden itibaren, araç muayene istasyonlarnda araçlarnn bakmlarn yaptrmak isteyen vatandalar, sistem oku yaad. Sraya giren vatandalar, sistemin olmamas nedeniyle araçlar ile birlikte istasyon önünde bekleyerek sra oluturdu.

Yaklak 4 saattir sistemin gelmesini bekleyen araç sahiplerinin bazlar araç muayene tarihlerinin son günü olduunu bu yüzden maduriyet yaanp yaanmayacan merak ederken, bazlar ise ceza yemekten korktuunu ifade etti. Araç sahipleri ayrca yetkililerin kendilerine sistemdeki arzann ne zaman giderileceini bilmediklerini söyledi.

SSTEM DEVRE DII

Sistemin gelmesi için beklediini ifade eden araç sahibi Serkan Aytaç, Sistem yokmu muayene yaptramadk araçlar bekliyor gördüünüz gibi. Türkiye genelinde sistemin olmadn söylüyorlar bekliyoruz dedi.

Randevu saatinden 2 saat önce geldiini söyleyen bir dier vatanda ise Sistemsel bir hata varm. imdi içeride söylenilene göre saat 18.00e kadar beklemeniz lazm deniliyor. Kimisinin son günü geri göndermek zorunda brakyorlar. imdi o geri gidenler trafikte mecburen polise de yakalanabilir. çar merkezlerini aradk yardmc olmuyorlar. Sistem ne zaman gelecek o konu hakknda da bir ey söylemiyorlar. leri bir tarihe randevu atyorlar. Trafikte polise yakalanrsak ne yapacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git